Drømmedag på Lerkendal

Sverresborg Jenter fikk drømmen i oppfyllelse.

Annonse:

Blant alle trønderske idrettslag som benyttet seg av tilbudet Laget ditt på kamp ble Sverresborg Jenter 08 trukket ut som vinnere av en drømmedag med RBK.

Dagen før toppoppgjøret mot Brann møtte lagleder Jan Åge Sneve Gundersen og jentene opp på Brakka, hvor de ble tatt i mot av dagens guide og vert for dagen, RBK-legenden Gøran Sørloth.

- Gøran var en super vert for jentene, sier Sverresborgs lagleder.

Etter et trivelig møte på historiske Brakka - og røverhistorier fra Gøran - fikk laget omvisning på Lerkendal. Deretter fikk jentene overvære treninga til A-laget og møte spillerne. Etter selfiekvoten var fylt opp gikk turen over til Salmar-banen hvor jentene hadde en times fotballøkt under ledelse av instruktører fra RBK Utvikling, med fokus på RBK-fotball.

Etter fotballøkta ble dagen rundet av med pizza på Brakka, før en storfornøyd gjeng reiste inspirerte hjem fra Lerkendal.

- Det var i alle fall en gjeng som ble veldig inspirerte, og det ble stor misunnelse blant resten av lagene - og spesielt guttene, forteller laglederen.

- Det ble en super dag!

I årets nest siste seriekamp, hjemme mot Odd på Lerkendal, har trønderske idrettslag nok en gang mulighet til å melde seg på Laget ditt på kamp. Da melder man på laget samlet til en meget gunstig billettpris, får et supporterprodukt med på kjøpet, og er selvsagt med i trekningen av neste drømmedag med RBK.

Følg med for påmelding på våre sider.

Annonse fra Eliteserien: