Ett steg nærmere Ullevaal

Rosenborg snudde kampen og vant 2-1 over Jerv i Grimstad.

Rosenborg tok tak i kampen fra start, men det var hjemmelaget som scoret på kampen første ordentlige sjanse. Et innlegg fra venstre gikk gjennom hele feltet og på bakerste stolpe stod Eirik Haugstad helt alene og kunne relativt enkelt heade ballen i mål.

Da tok Levermyr Stadion fyr, men Rosenborg fortsatte å føre kampen og kom stadig nærmere utligningen. Etter drøye halvtimen miste Jerv ballen på egen banehalvdel og Marius Lundemo kunne spille gjennom Milan Jevtovic på blank kasse. Serberen gjorde ingen feil og dermed 1-1.

Rosenborg dominansen etter pause, og etter om lag 60 minutter kom de Lanlay seg rundt på venstrekanten. Han la inn foran mål hvor Matthias Vilhjalmsson knuste Jerv-stopperen i lufta og stanget inn 2-1 til Rosenborg via tverrliggeren.

Rosenborg hadde flere muligheter til å drepe kampen, men avslutningene ble av den upresise sorten.

Helt på tampen fikk Jerv løftet spillet sitt og kom til et par sjanser, men kampen ebbet ut med 2-1 til Rosenborg.

Jerv - Rosenborg (1-1) 1-2