- Får se hvor lista ligger

Tore Reginiussen ser frem til testen som møter Rosenborg borte mot Real Sociedad.

Annonse:

Midtstopperen var tilbake i Rosenborgs førsteellever etter å ha gått gjennom en frustrerende skadeperiode siden borteoppgjøret mot Celtic i juli. Mot Strømsgodset kom han helskinnet gjennom, og ser nå frem til en stor test borte mot Real Sociedad. 

- Det er det fine med å komme oss ut i Europa, at vi får se hvor lista ligger. Nå møter vi et lag som ligger helt i toppen i en av de beste ligaene i verden. Jeg har heller ikke kjent noe etter Godset-kampen, så jeg tror jeg tålte den bra, sier han til RBK.no.

Borte mot serietoeren i La Liga er det ventet at Rosenborg vil måtte forsvare seg godt om det skal bli poengfangst i Baskerland. Tore mener laget kan se til tidligere oppgjør i år for å finne resepten.

- Vi har møtt gode lag tidligere i kvaliken, og vi har håndtert det på en bra måte. Vi må gjøre mye av det samme, ligge tett og kompakt og virkelig jobbe ræva av oss. Det er vi helt nødt til om vi skal ha mulighet til å få med oss et bra resultat. Vi har sett de, og vi vet de har ting vi kan utnytte, hvis vi er på. 

Uten press

Som tidligere i kvaliken reiser også Rosenborg denne gangen på tur som klare underdogs. Det passer laget godt, mener Reginiussen. 

- Vi har ikke noe press på oss. Det er få som forventer at vi skal få med oss noe som helst derfra. Selv reiser vi med trua på det, fordi vi vet at vi har rystet store lag tidligere. Men det er nok kanskje den tøffeste bortekampen i gruppespillet. 

- Vi gleder oss veldig. Det er disse kampene som er morsomme, og som vi drømmer om. Det handler om å tørre å nyte det og ha det gøy, avslutter han. 

Real Sociedad - Rosenborg

  • UEFA Europa League, Matchday 1

  • Estadio Municipal de Anoeta

  • Avspark 21:05

  • Kampen vises på MAX

Annonse fra Eliteserien: