- Gikk så bra som jeg håpet

Tore Reginiussen bestod testen mot Haugesund. Nå venter årets høydepunkt mot Ajax.

Tore Reginiussen var tilbake på banen mot Haugesund etter skadeoppholdet. Og mens det meste gikk på tverke sportslig med tap og et uheldig selvmål, holdt kroppen bra. 

- Det gikk så bra som jeg håpet, men det skal sies at jeg slapp billig unna. Det var ikke mange maks-sprinter i løpet av kampen. Planen var å spille en time, og det ble litt lenger enn det. Og kroppen kjennes bra i dag, sier Tore Reginiussen til RBK.no.

Annonse:

Med når det smeller

Dagen derpå tapet mot Haugesund tok midtstopperen det rolig på en sykkel. Men tirsdag er han tilbake på treningsfeltet sammen med resten av gutta. Og det trenger han frem mot Ajax-kampen på torsdag. 

- Det fysiske er ikke noe problem, men det blir bra med noen treningsdager. Så håper jeg er med når det smeller på torsdag, sier han. 

Scorer på Lerkendal

Og med 1-0 i bagasjen fra Amsterdam har Rosenborg et strålende utgangspunkt. Nå er spørsmålet hvordan man skal angripe kampen på hjemmebane.

- Vi må ut å spille ball og angripe. Og kan ikke bli for passive.

- Vi scorer som oftest på Lerkendal og det er ingen grunn til at vi ikke skal klare det på torsdag også. De har noen svakheter defensivt og de står veldig godt til våre styrker, så jeg er sikker på at vi kommer til å skape sjanser denne gangen også. 

Utnytte usikkerheten

Ajax vant sin kamp i helga, men også de roterte på laget. Tore tror uansett at det er et lag med et stort press som kommer til Lerkendal.

- De har mange unge spillere som kanskje ikke er vant til at det butter i mot. Vi må sørge for å utnytte den usikkerheten de sikkert har i laget, og sørge for at de ikke klarer å spille på seg selvtillit. 

Annonse fra Eliteserien: