Disse er hedersgjester mot Ranheim

Se hvem som ble «Trøndelag på Kamps» hedersgjester fra Malvik.

Annonse:

Som en del av konseptet «Trøndelag på Kamp», plukker Rosenborg og TrønderEnergi, sammen med utvalgte kommune og ordfører, ut én gruppe, organisasjon, klubb eller forening som fortjener noe ekstra. Denne gruppa blir hedersgjest på kampen.

Malvik er utvalgte kommune til «Trøndelag på Kamp» på byderbyet RBK-Ranheim og valget på hedersgjest falt til slutt på Hommelvik Guts.

- Valget falt på Hommelvik Guts fordi de viser at det er lagånden, fellesskapet og idrettsgleden som er det viktigste i fotballen, sier Malviks ordfører Ingrid Aune.

- Her har vi et lag som bringer alle på banen: der alle får være med, uavhengig av alder, kjønn og funksjoner. Jeg håper og tror de vil inspirere og spre sann fotballglede til trønderne på Lerkendal på lørdag, sier ordføreren.

Knallgode plasser

Hommelvik Guts blir hentet i buss fra Rosenborgs samarbeidspartner Nettbuss på kampdag og kjørt tur/retur Lerkendal, hvor de får kose seg med byderby fra knallgode plasser på stadion. Gjengen blir i forkant tatt imot på Brakka, hvor de blir møtt av Gøran Sørloth på vegne av Rosenborg og Bengt Eidem på vegne av samarbeidspartner TrønderEnergi.

- Det å bli kampens hedersgjest henger høyt og det er mange svært gode kandidater rundt omkring.

— Bengt Eidem, kommunikasjonsdirektør TrønderEnergi

- Det å bli kampens hedersgjest henger høyt, og det er mange svært gode kandidater rundt omkring. Hommelvik Guts er en spesielt verdig vinner, fordi de i tillegg til å spre idrettsglede også er et fantastisk inkluderingsprosjekt. Jobben til TrønderEnergi er å levere energi og vi håper denne utmerkelsen gir enda mer energi til Hommelvik Guts, sier kommunikasjonsdirektør Eidem i TrønderEnergi.

Lagleder i Hommelvik Guts, Sverre Inge Lystrup Ness, synes det var stas å få beskjeden.

- Hommelvik Guts er et lag for de som ikke har noe lag. Det å bli plukket ut og invitert til Lerkendal av RBK og Trønderenergi, er en fantastisk måte å bli integrert i fotballfamilien på. Dette er rørende, sier laglederen.

Rabatterte priser for malvikinger

At Malvik er valgt ut som «Trøndelag på Kamp»-kommune betyr ellers at idrettslag har kunnet søke på unike kampopplevelser på Lerkendal, samt at absolutt alle innbyggere i Malvik kan kjøpe «Trøndelag på Kamp»-billetten til kun kr 100,- på gode plasser på langsiden (ordinære priser 380,-).

«Trøndelag på Kamp»-blletten kan kjøpes HER

Du kan lese mer om årets  og se hvilke kommuner som er plukket ut til våre hjemmekamper HER

Rosenborg-Ranheim spilles lørdag 5.mai klokken 18:00.

Annonse fra Eliteserien: