Hedersgjest på toppkampen

Her er Trøndelag på kamps hedersgjester fra Melhus.

Annonse:

(Foto: Gunn Heidi Nakrem, Trønderbladet)

Som en del av konseptet Trøndelag på kamp plukker Rosenborg og TrønderEnergi, sammen med utvalgte kommune og ordfører, ut én gruppe, organisasjon, klubb eller forening som fortjener noe ekstra. Denne gruppa blir Hedersgjest på kampen.

Les også: Overrasket med Rosenborg-billetter

Melhus er utvalgte kommune til Trøndelag på kamp på toppkampen RBK-Brann, og valget på hedersgjest falt til slutt på damekoret Korista.

- Damekoret «Korista» fra Hølonda er et godt eksempel på hvor viktig frivillige lag og organisasjoner er for å lage et godt lokalmiljø, sier ordfører Gunnar Krogstad.

- De er forholdsvis nyetablert, men har allerede markert seg i og utenfor bygda med sin entusiasme, musikalitet og syngeglede. Å velge dem som hedersgjester var et lett valg.

Hedersgjesten blir hentet i buss fra Rosenborgs samarbeidspartner Nettbuss på kampdag og kjørt tur/retur Lerkendal, hvor de får kose seg med toppkamp fra knallgode plasser på stadion.

- Gjennom Hedersgjesten på Lerkendal ønsker vi å løfte frem folk og organisasjoner som bidrar med det lille ekstra for å bygge gode trønderske lokalsamfunn. Damene i Korista er absolutt i denne kategorien, sier kommunikasjonsdirektør i TrønderEnergi Bengt Eidem.

- Vi ble svært overrasket da ordføreren fortalte oss at vi skulle være hedersgjester på Lerkendal. På vegne av alle sammen i koret kan jeg si at vi gleder oss veldig, sier Randi Merethe Stenset i Korista.

At Melhus er valgt ut som Trøndelag på Kamp kommune betyr ellers at idrettslag har kunnet søke på unike kampopplevelser på Lerkendal, samt at absolutt alle innbyggere i Melhus Kommune kan kjøpe Trøndelag på Kamp Billetten til kun kr 100,- på gode plasser på langsiden (ord. 380,-).
Trøndelag på Kamp Billetten for Melhus Kommune kan kjøpes HER 

RBK besøker Gimse!

I tillegg tar Rosenborg turen til Melhus kommune og Gimse torsdag 24. mai. I samarbeid med Gimse IL skal RBK lage show og røre på kunstgresset på Brekkåsen stadion. Vi tar med RBK-bussen fra Nettbuss, et par A-lagsspillere, maskoten Troillungen, fotballtrikser, RBK Shop, billettsalg, fotballinstruktører fra RBK Fotballskole og selveste seriemestertrofeet.

Vår samarbeidspartner TrønderEnergi tar med seg fotballdarten sin og byr opp til morsomme konkurranser.
Så her blir det moro for alle – barna kan spille fotball, man kan kjøpe seg Trøndelag på kamp-billetten og supporterutstyr, møte og ta selfies med spillerne, troillet og seriemester-trofeet. Alle i Melhus kommune er hjertelig velkommen klokka 17.00 på Brekkåsen stadion!

Du kan lese mer om årets Trøndelag på kamp og se hvilke kommuner som er plukket ut til våre hjemmekamper HER.

Annonse fra Eliteserien: