Hedersgjester på RBK-Start

Oppdal Juniorkorps gleder seg til å dra til Lerkendal for å se Rosenborg - Start.

Annonse:

Som en del av konseptet Trøndelag på Kamp plukker Rosenborg og TrønderEnergi, sammen med utvalgte kommune og ordfører, ut én gruppe, organisasjon, klubb eller forening som fortjener noe ekstra. Denne gruppa blir Hedersgjest på kampen. Rennebu og Oppdal er valgt ut som kommuner til Trøndelag på kamp på RBK - Start. Valget på hedersgjest falt til slutt på Oppdal Juniorkorps.

- Oppdal Juniorkorps fortjener virkelig å bli satt pris på, sier Rennebus ordfører Kirsti Welander.

- De stiller opp for oss andre i alle mulige sammenhenger. I løpet av mai vil de marsjere adskillige mil, men de er også med på veldig mye annet gjennom året, og de er alltid positive til å bidra.

Oppdal Juniorkorps blir hentet i buss fra Rosenborgs samarbeidspartner Nettbuss på kampdag og kjørt tur/retur Lerkendal, hvor de blir tatt imot og får gratis kamp.

- Det var en veldig gledelig beskjed å få. Vi gleder oss veldig til å se Rosenborg spille på Lerkendal, sier styreleder i Oppdal Juniorkorps, Tone Bjerkaker.

At Rennebu og Oppdal er valgt ut som Trøndelag på kamp-kommuner betyr ellers at idrettslag kan søke på unike kampopplevelser på Lerkendal og at alle innbyggere kan kjøpe kampbillett på gode plasser til sterkt redusert pris.

Billetten kan kjøpes via Opplev Rennebu og Oppdal Kommune sine hjemmesider.

Du kan lese mer om årets Trøndelag på kamp og se hvilke kommuner som er plukket ut til våre hjemmekamper HER

Annonse fra Eliteserien: