Knusende seier over Strindheim

Rosenborg 2 stilte med flere a-lagsspillere og fikk en relativt enkel vei til tre poeng.

Annonse:

Det var gjestene som tok ledelsen 0-1 etter at kvarteret var passert, Morten Ågnes Konradsen fyrte av et skudd med bra trøkk i fra 18-19 meter og Strindheim-keeperen klarte ikke å hindre scoring. To minutter senere økte Rosenborg 2 til 0-2, en fin kombinasjon mellom Jonathan Levi og Erik Botheim endte med at midtspissen kom alene med keeper og scoret sikkert.

Strindheim kom tilbake i kampen og reduserte til 1-2 like før dommeren blåste av 1.omgang, en kontring og gjennombrudd endte med at Daniel Asklund Singstad satte ballen pent i langhjørnet.

Like etter pause la Rosenborg på til 1-3 på en flott scoring etter 47 minutter, Ola Selvaag Solbakken fyrte av fra 17-18 meter og ballen smalt i mål via tverrliggeren. I 67.minutt scoret Rosenborg 2 på nytt, Konradsen scoret sitt andre mål for kvelden da han headet ballen i mål etter hjørnespark. Og kvarteret før slutt tegnet også Levi seg på scoringslisten, et fint forarbeid av Solbakken hvor han slo ballen i medløp til svensken som skrudde ballen pent inn i langhjørnet.

To minutter senere fastsatte så Rosenborg 2 sluttresultatet til 1-6, et flott forarbeid av Levi endte opp med at Botheim kom alene med hjemmelagets sisteskanse, midtspissen rundet keeper og satte ballen i tomt mål. Dermed ble også Botheim tomålscorer.

Hovedtrener Roger Naustan oppsummerte kampen slik:

- I dag fikk vi med oss et fint resultat etter en god forestilling. Normalt sett er det aldri lett å vinne borte mot Strindheim, men denne gangen var vi overlegne, sier en fornøyd Roger Naustan.

Kampfakta:

Strindheim-Rosenborg 2 (1-2) 1-6
Norsk Tipping-ligaen avdeling 5, Ruta Arena
11.september 2017 kl. 18.00

Mål:

0-1 Morten Ågnes Konradsen 16`
0-2 Erik Botheim 18`
1-2 Daniel Asklund Singstad 45`
1-3 Ola Selvaag Solbakken 47`
1-4 Morten Ågnes Konradsen 67`
1-5 Jonathan Alberto Levi 75`
1-6 Erik Botheim 77`

Rosenborg 2 (4-3-3):

Arild Østbø

Torbjørn Lysaker Heggem 
Lars Vatten
Jacob Vandsø Ryfeldt Rasmussen
Robert Behson-Courage Williams

Morten Ågnes Konradsen (Erik Nordengen 86`)
Olaus Jair Skarsem (Filip Brattbakk 82`)
Simen Nordskag (Jan Inge Solemsløkk Lynum 75`)

Jonathan Alberto Levi (Tobias Bjørnebye 86`)
Erik Botheim
Ola Selvaag Solbakken (Mikael Tørset Johnsen 82`)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Annonse fra Eliteserien: