Kranglet inn det viktige bortemålet

Tore Reginiussen fant frem vikingen i seg da han kjempet inn RBKs scoring i Irland og dermed et godt resultat før returkampen.

Rosenborg fikk en vanskelig start på den første kvalifiseringskampen til UEFA Champions League med et baklengsmål allerede etter 18 minutter. På et innlegg fra venstre glapp markeringen på spissen David McMillan som upresset gikk gå opp og heade i mål fra kloss hold.

Pål André Helland sto for Rosenborgs første store sjanse da han forserte inn i feltet og fikk skutt fra 13 meter, men skuddet ble stoppet. Like etter var det nært i andre enden, men Tore Reginiussen reddet på streken.

Og like før pause skulle Tore Reginiussen igjen være involvert, denne gang foran Dundalks mål. På en dødball kranglet Reginussen seg foran sin oppasser og fikk kranglet ballen i mål! Dermed 1-1 og likt mellom lagene etter de første 45 minuttene.

NYTT DØDBALLMÅL: Tore Reginiussen var sterkest foran mål og satte inn Rosenborgs viktige bortescoring mot Dundalk.

Rosenborg var farligere i den andre omgangen, da Dundalk begynte å kjenne at deres intensive spill i førsteomgangen hadde tatt på kreftene. Mike Jensen fikk en god mulighet til å sende Rosenborg i føringen etter et Milan Jevtovic spilte han gjennom tidlig i omgangen, men avslutningen fra skrått hold ble blokkert av en utrusende keeper.

Tempoet ble lavere i siste del av andre omgang hvor vertene hadde litt mindre sprut i bena, og Rosenborg visste de hadde et bra resultat å ta med seg tilbake til Lerkendal. Dermed endte den første kampen 1-1.

Returoppgjøret spilles på Lerkendal 19. juli klokken 19.15. Skaff deg billetter her!

Dundalk - Rosenborg (1-1) 1-1