Hedenstad-dobbel i målfest

Firemålsseier på Lerkendal da Sandefjord kom på besøk lørdag ettermiddag.

Rosenborg startet andre halvdel av Eliteserien 2017 med å ta i mot Sandefjord på Lerkendal. Første omgang var akkurat halvspilt da Pål André Helland fant Matthias Vilhjalmsson på 11 meter, og islendingen satte ballen kaldt og kontakt i kassa bak landsmannen Ingvar Jónsson i Sandefjord-buret.

Vilhjalmsson satte kveldens første mot Sandefjord
Vilhjalmsson satte kveldens første etter godt forarbeid av blant andre Pål André Helland.

Og nå skulle det virkelig renne inn på Lerkendal. En hands i feltet førte til straffespark etter 32 minutter og Nicklas Bendtner var rolig fra krittmerket i det han doblet ledelsen.

Bare to minutter senere slo Jørgen Skjelvik en bakromspasning av høy klasse fra midtstreken, og foran mål kom Mike Jensen på et godt løp og satte ballen mellom bena på keeper og i mål!

3-0 kom etter en bakromspasning fra Jørgen Skjelvik og Mike Jensen sendte ballen mellom bena på keeper og i mål.

Jensen skulle også være sterkt delaktig i RBKs fjerde mål som kom som det tredje på kun seks minutter. Han slo en diagonal pasning gjennom Sandefjords forsvarsfemmer hvor Helland kom på løp. I duell med keeper hoppet Helland over ballen og Vegard Eggen Hedenstad satte ballen i tomt mål. Et meget flott angrep av RBK.

Rosenborg fortsatte å produsere store sjanser i andre omgang. Sandefjord sto høyt i et håp om redusering, men Rosenborg truet dem via sidene gang på gang.

Og flere mål skulle det bli. Hedenstad ble flott spilt gjennom av Midtsjø etter 75 minutter og fra spiss vinkel satte han ballen over keeper og i nettveggen på motsatt side! Hans andre for kvelden.

DOBBEL HEDENSTAD: Høyrebacken scoret RBKs to siste mot Sandefjord. Kampen endte 5-1.

Flamur Kastrati skulle redusere med en heading fra kloss hold med fem minutter igjen, men selvsagt uten at det hadde noe å si for utfallet av kampen. Rosenborg vant 5-1!

Rosenborg - Sandefjord (4-0) 5-1