Nøkkelkamper for Nicklas, Mike og Alex

Landslagspausen byr blant annet på avgjørende playoff-kamper for Danmark og Australia.

Annonse:

Flere av Rosenborgspillerne har reist på landslagsoppdrag. Blant dem er Nicklas Bendtner og Mike Jensen, som begge er kalt inn av Åge Hareide til Danmarks avgjørende playoff-kamper mot Irland. 

De danske drengene møter Irland over to kamper om retten til å spille verdensmesterskapet i Russland neste sommer. Første oppgjør spilles i Parken i København førstkommende lørdag kl. 20:45, og kan sees på MAX. 

Returoppgjøret i Irland går tre dager senere på Aviva stadium, og sendes også på MAX kl. 20:45. 

Alex Gersbach står i likhet med danskene foran avgjørende kamper med sitt Australia, som møter Honduras til VM-playoff. Honduras - Australia spilles førstkommende fredag kl. 23. Returen spilles onsdag 15. nov klokken 10 norsk tid. 

ms1-130617-2
Anders Trondsen og Norge skal måle krefter mot Makedonia og Slovakia.

Seks mann for Norge 

For Norges beste menn står ikke like mye på spill. To kamper borte mot Makedonia og Slovakia står for tur på henholdsvis lørdag 11. og tirsdag 14. november. Avspark er 18:30 og 18:00 og begge vises på MAX. Rosenborg har fire representanter i troppen. Disse er Birger Meling, Tore Reginiussen, Jørgen Skjelvik og Anders Trondsen. 

For U21-landslaget er Morten Ågnes Konradsen og Erlend Dahl Reitan (utlån) med til EM-kvalifiseringskampen mot Irland. Denne spilles også førstkommende lørdag og vises på TV 2 Sportskanalen fra kl. 19.  

Utvalgte TV-kamper

  • VM-playoff: Danmark - Irland, 11. nov 20:45 på MAX

  • VM-playoff: Irland - Danmark 14. nov 20:45 på MAX

  • Privatlandskamp: Makedonia - Norge, 11. nov 18:30 på MAX

  • Privatlandskamp: Slovakia - Norge, 14. nov 18:00 på MAX

  • U21-EM kval: Norge - Irland, 11. nov 19:00 på TV 2 Sportskanalen

Annonse fra Eliteserien: