Søderlund åpnet målkontoen

Rosenborg vant oppskriftsmessig 3–1 over Stjørdals-Blink etter scoringer av Søderlund, Jensen og Helland

Rosenborg startet friskt mot Blink, men et vedvarende press de første minuttene endte i en kontring. Den tok Blink veldig godt vare på og dermed 1–0 til bortelaget.

Rosenborg fortsatte å styre kampen fullstendig, men sleit med å skape mange store sjanser. Noen virkelig store sjanser var det imidlertid og det var veldig fortjent da Rosenborg utlignet rett før pause. Jonathan Levi kom seg rundt på høyre og la inn til Alexander Søderlund som bredsidet ballen i mål.

Hans første scoring i RBK-trøya siden 26. november i 2015, hjemme mot St. Etienne i gruppespillet i Europa League.

180212-rbk-stj-2

Rosenborg gjorde en drøss forandringer på laget foran andreomgangen, og kampen fortsatte i samme spor. Men det var tilfeldigheter som sendte Rosenborg i føringen. En klarering gikk i foten på Mike Jensen og i bue over Blink-keeperen og i mål. Dermed 2–1 til Rosenborg.

Blink yppet seg mer utover i omgangen og var nære på en redusering da ballen smalt i tverrliggeren. Men i stedet for redusering var det Rosenborg som økte ledelsen. Pål André Helland forserte med ballen langs 16-meteren og smalt kula opp i krysset. 3–1 til Rosenborg.