Spillerne besøkte RBK-garasjen

På vei hjem fra borteturen til Sandefjord dro spillerne innom den etter hvert berømte RBK-garasjen.

Annonse:

Rosenborg-supporterne Øystein Siim og Arne Martinsen fikk i dag storfint besøk. Rett og slett fordi klubben setter stor pris på engasjementet. Rett ved gamle E6 har de malt RBK-logoen på et stor garasjetak. 

Siim og Martinsen har den siste tiden vært i konflikt med kommunen fordi takmaleriet - i følge kommunen - kunne være ulovlig reklame. Men for den drøy uke siden fikk Siim et brev fra byggesakskontoret i Trondheim kommune, hvor de forklarer at de nå formelt har avsluttet saken om RBK-logoen på garasjetaket.

- Det har skapt et voldsomt engasjement. Vi fikk blant annet tilbud om gratis rettshjelp fra flere advokater. Men nå har det heldigvis ordnet seg, forteller Siim til RBK.no.

Les mer på NRKs nettsider

Etter at Rosenborg vant 1-0 over Sandefjord i går ble laget natta over. På vei fra Værnes til Brakka i formiddag, la RBK-bussen turen innom RBK-garasjen. 

- Det er selvfølgelig stor stas at de ville besøke oss. Det setter vi veldig stor pris på, sier de samstemt.

RBK-garasjen har blitt en liten turistattraksjon og flere ganger hver dag stopper folk for å ta bilder. Nå vurderer de å male andre siden av taket i Ranheims farger.

- Vi er imponert over det de har fått til og har tilhørighet til Ranheim, men vi får se når vi får tid til å gjøre det, sier Martinsen.

Annonse fra Eliteserien: