Sterk seier over FCK

KØBENHAVN: Rosenborg kontret FCK i senk på deres egen hjemmebane. Se målene her!

Rosenborg vant 2-0 over FCK i Parken. En sterk prestasjon mot et lag som skal spille Europa League i neste uke.

FCK tok tak i kampen fra start, men klart ikke å produsere de helt store sjansene. Det viste seg tidlig at Rosenborg kom til å få gode overgangsmuligheter, og det var akkurat det som skjedde da Mushaga Bakenga scoret kampens første mål.

En lang ball ble stusset i bakrommet av Fredrik Midtsjø. Alene med keeper gjorde Bakenga ingen feil og 1-0 til Rosenborg.En lang ball ble stusset i bakrommet av Fredrik Midtsjø. Alene med keeper gjorde Bakenga ingen feil og 1-0 til Rosenborg.

Mot slutten av 1. omgangen avtok presset fra FCK og Rosenborg hadde god kontroll. Det hadde ikke tidligere RBK-spiller Peter Ankersen da han serverte ballen til Pål André Helland som fikk en enkel jobb alene med keeper.

I 2. omgangen stod Rosenborg godt i mot presset fra FCK som produserte et par meget farlig sjanser. Men en god André Hansen i RBK-målet ryddet unna det som kom.

PS! Rosenborg gjorde en rekke bytter utover i kampen. Johan Lædre Bjørdal måtte imidlertid ut i pausen på grunn av sykdom.