Strålte i storseier

Alle tre i angrepstrioen markerte seg med mål og avgjørende involveringer da Kristiansund ble grundig slått lørdag kveld.

Rosenborg tok tak i kampen fra start, og tok etter hvert over kontrollen på Lerkendal. Pål André Helland var i meget bra slag og skapte problemer for Kristiansund gang på gang. Etter 13 minutter dro han seg inn i 16-meteren og klemte til med venstrefoten, hardt i mål ved nærmeste stolpe.

HERE COMES TROUBLE: Pål André Helland ble mye å hanskes med for Kristiansund. Et mål og ett straffespark var resultatet av herjingene før pause.

Helland skulle også sette ballen i stanga etter et bra gjennomspill fra Jensen. Ikke overraskende var også samme spiller mannen bak 2-0-målet. Igjen var Helland litt for kvikk på siden, og denne gang ble han stoppet ulovlig innenfor 16-meteren. Fra krittmerket var Nicklas Bendtner som vanlig kald og satte ballen kontrollert i nettet.

Men som i bortekampen i Kristiansund var det ikke tegn til at KBK fikk noe moralsk knekk av mål i mot. Etter en god åpning av gjestene fant Daouda Bamba veien til mål etter 58 minutter. Han var sterkest i en løpsduell, dyttet unna forsvareren og banket ballen i mål.

Det var imidlertid Rosenborg som var det klart beste laget på Lerkendal-matta denne kvelden, og det skulle vises i målprotokollen. 75 minutter var spilt da KBK ga retur på et skudd fra Milan Jevtovic og Nicklas Bendtner var på plass og klinket inn returen.

Nicklas Bendtner scoret to og hadde én målgivende mot Kristiansund.
2xBENDTNER: Nicklas Bendtner scoret to og hadde én målgivende mot Kristiansund.

Minuttet senere var det Nicklas Bendtner som var nest sist på ballen og spilte gjennom Jevtovic, som markerte sin forlengede avtale med Rosenborg med å rolig å presist sette ballen i lengste til 4-1!

Det ble også sluttresultatet i det som ble en solid kamp og en god start på høstsesongen i Eliteserien.

Rosenborg - Kristiansund (2-0) 4-1