Rashani eneste målscorer

Rosenborg ble bedre utover kampen, men klarte bare 1-1 mot svenske Sundsvall.

Rosenborg tok kommandoen fra start mot svenskene, og det var ikke ufortjent da Elba Rashani ga hjemmelaget ledelsen 1-0 etter 19 minutter. Rosenborg kombinerte fint utenfor Sundsvalls 16-meter og til slutt serverte Mike Jensen ballen til Rashani som dunket ballen i nett-taket.

Rosenborg fortsatte å styre spillet, men Sundsvall var med jevne mellomrom på farlige visitter i Rosenborgs 16-meter. Nærmest scoring var gjestene rett før pause da et frispark fra 20 meter smalt i tverrliggeren og ut.

Tidlig i 2. omgang burde Mushaga Bakenga doblet Rosenborgs ledelse. Helt alene med keeper gikk skuddet imidlertid i nettveggen.

Rosenborg fortsatte å styre matchen, men Sundsvall klarte likevel å krige til seg en scoring. Litt sviktende markering på corner gjorde at svenskene kunne sette inn 1-1 etter en corner.

Svenskene var knapt på Rosenborg sin banehalvdel etter utligningen, men Rosenborg sleit med å skape de aller største sjansene. Helt på tampen av kampen satte Rosenborg skikkelig trykk på Sundsvall og var nære på å sette inn det avgjørende målet. Men det ville seg ikke og treningskampen endte 1-1.