To nye fulltreffere fra Søder

Flere flotte scoringer da Rosenborg slo Melhus i Abrahallen.

Rosenborg tok tak i kampen fra start og holdt et bra tempo. Tolv minutter var spilt da Magnus Stamnestrø skaffet RBK et frispark på 16,5 meter, hvorfra Jonathan Levi klinket ballen i krysstanga.

Presset fra Rosenborg var vedvarende, men det manglet litt på flyten og den siste pasninga i starten. Både Jacob Rasmussen og Marius Lundemo viste frem gode pasningsføtter i en kamp hvor RBK hele tiden søkte muligheten for direkte angrepsspill.

Melhus sto bra i mot presset, men måtte til slutt kapitulere etter 36 minutter. En god og mye involvert Jonathan Levi kom seg ned mot dødlinja og fant Erik Botheim foran mål. Den unge RBK-spissen plasserte ballen forbi keeper og Rosenborg var i føringen.

I FØRINGEN: Erik Botheim sendte Rosenborg i føringen etter flott Levi-assist.

Da timen var spilt satte Rosenborg inn hele ni spillere. Med friske ben på Hedenstad, Reginiussen, Meling, Jensen, Trondsen, A. Konradsen, Helland, Søderlund og Adegbenro sto det ikke på utfordringene for Melhus, men det nyopprykkede tredjedivisjonslaget sto godt i mot bølge etter bølge fra Rosenborg.

Se sammendrag fra kampen i videovinduet under

Et flott angrep skulle imidlertid sørge for en dobling av Rosenborgs ledelse. Anders Ågnes Konradsen spilte gjennom Samuel Adegbenro på venstresiden og nigerianeren spilte ut 45 grader. Der var Alexander Søderlund på plass og banket ballen i lengste hjørne.

SUPERMØTE: Pål André Helland har satt sitt preg på Rosenborg de siste årene, men har fortsatt 500 kamper opp til Roar Strand.

Etter 80 minutter var det klart for et gledelig gjensyn med RBKs tidligere kaptein Roar Strand. Spilleren med 645 kamper for Rosenborg fikk ti minutter i forsvaret til Melhus, men kunne ikke forhindre ytterligere to scoringer til et Rosenborg som tok et nytt steg mot serieformen.

Først var det Alexander Søderlund som igjen viste frem sin presise skuddfot, denne gang med en hard markkryper ned i hjørnet fra 18 meter. Og et par minutter senere lot ikke Helland muligheten gå fra seg da Rosenborg fikk frispark 20 meter fra mål. Høyrekanten skrudde vakkert opp i nærmeste kryss og Rosenborg vant 4–0 mot Melhus.

PÅSKRUDD: Jonathan Levi var god og involvert i mye av spillet mot Melhus.

Rosenborg–Melhus (1–0) 4–0