Tomålstap mot Salzburg

Rosenborg måtte se seg slått av Salzburg i årets andre treningskamp.

Rosenborg reiste til Østerrike for årets andre treningskamp, hvor de møtte Red Bull Salzburg, med den tidligere Viking-spilleren Valon Berisha med fra start. Kampen ble sett på som en del av forberedelsene til sommerens e-cupkvalifisering og laget har således et tredagers opphold i landet.

Kampen startet jevnt, hvor Rosenborg hadde noen småfarlige hjørnespark og Salzburg hadde en farlig heading fra kloss hold av Berisha, men avslutningen gikk rett på keeper.

TØFT OG TETT: Rosenborg skapte noe farligheter i første omgang, her på et hjørnespark hvor Konradsen og Reitan er oppe i en duell.

Det var to jevngode lag som klarte å utligne hverandres angrepsferdigheter i store deler av første omgang. Rosenborg, i sin andre treningskamp sto godt opp mot Salzburg, som starter serien igjen neste helg.

Salzburg dro fra i andre omgang

Etter hvilen startet Rosenborg mye bedre og kom seg høyere i banen. Store sjanser ble det derimot ikke ut spillet. Og så, fem minutter ut i omgangen ble RBK hardt straffet av et ballmist, hvorpå Salzburg fikk et brudd og kontret raskt. Hee-chan Hwang kom alene med André Hansen, men keeperen reddet flott med foten. Dessverre falt returen ned til en Salzburg-spiller som kunne trille ballen i tomt mål.

Hansen måtte også trø til igjen etter 57 minutter. Samme spiller ble spilt i bakrom på venstresiden, men RBK-keeperen var raskt oppe med hansken og hindret scoring med en god redning.

Men Salzburg skulle til slutt få sitt andre mål. Etter 76 minutter slo Salzburg inn diagonalt fra venstre, og Takumi Minamino rykket til mellom stopperne. Han var først på ballen og tuppet inn 2-0.

Dermed måtte RBK se seg slått 2-0 av RB Salzburg, men fikk også med seg gode referanser mot et lag med sesongformen inne.