- Utrolig deilig å være tilbake

Jonathan Levi har ligget hjemme og hostet i tre uker. I dag var han endelig tilbake på feltet igjen.

I høstsolen på treningsfeltet ved Lerkendal var det lett å se spesielt én person som var ekstra spillesugen i dag. Jonathan Levi var da også absolutt siste mann som gikk av treningsfeltet, godt fornøyd, men også svært sliten.

- Det var første trening på tre uker nå, og jeg holdt på å dø bare under oppvarmingen, sier han og ler.

171009-levi-1
Jonathan Levi prøve å holde Alex Gersbach på avstand.

Etter innhoppet i 3-0-seieren over Vålerenga i midten av september har den svenske vingen vært lite å se på treningsfeltet.

Annonse:
- Det begynte som en forkjølelse, som spredde seg ned i halsen. Jeg fikk penicillin, og nå har jeg har hostet og spyttet snørr i tre uker.

Kjedet seg i sofaen

Den siste uken har Jonathan vært hjemme hos sine foreldre i Sverige for litt personlig forpleining. Og etter å ha ligget rolig foran TV-en, mens han har forsøkt å spise og sovet så mye som mulig, er det en svært motivert 21-åring som snart er klar til kamp igjen. 

- Jeg er glad for å være tilbake, det er så deilig å endelig få knyte på seg skoene og gå ut på banen igjen.

- En ukes tid med fulle treninger nå så tror jeg at den fysiske formen skal være tilbake. Og forhåpentlig sitter teknikken også. Det er mange spennende kamper igjen, så jeg tror på en morsom høst. Jeg håper å få bidra både i serieinnspurten og også i Europa League.

171009-levi-3
Vinnerlaget på dagens trening. Fra v.: Jonathan Levi, Milan Jevtovic, Alex Gersbach og Samuel Adegbenro.
Annonse fra Eliteserien: