Gytkjær jubler jubel

- Vanskelig å velge side

Christian Gytkjær tror det blir en underholdende kamp mellom sine to gamle klubber.

- På sitt beste kan Haugesund gi Rosenborg trøbbel, spår tidligere Haugesund- og RBK-spiller Christian Gytkjær.

Han er akkurat kommet tilbake fra stranda når vi får tak i han på telefon. Gytkjær slapper av på Mallorca etter en kaotisk avslutning på oppholdet i 1860 München.

- Det var ganske tøft, faktisk. Det er snakk om en storklubb i Tyskland og nå har det meste raknet.

- Fansen var fantastiske, men klubben fungerte ikke optimalt. Jeg visste at det var en mulighet at dette kunne skje, men jeg synes likevel det var en grei sjanse å ta. Jeg angrer ikke på at jeg dro, sier dansken.

Ny klubb

Gytkjær er fristilt fra sin kontrakt med den tyske klubben, og står nå fritt til å signere for hvem han ønsker fra 1. juli. 

- Akkurat nå kobler jeg av og har ikke tenkt så mye på neste stoppested, men jeg er åpen for det meste. Det er ikke godt å si hvor jeg ender nå, forteller han. 

Annonse:

Men tilbake til helgens oppgjør mot Haugesund. En klubb Gytkjær har spilt over dobbelt så mange kamper for enn Rosenborg. Og en klubb hvor broren Frederik nå spiller spiss. 

- Han har slitt med skader i det siste, men trives veldig godt i Haugesund, sier han.

Kommer til Trondheim

Gytkjær har sett mye av både Rosenborg og Haugesund via tv-skjermen denne sesongen. Der har han sett to lag som begge har til gode å få vist sitt aller beste.

- Presset er stort i Rosenborg, og laget har ikke vært på sitt aller beste ennå, men det kommer garantert. I Haugesund har det også vært litt opp og ned. Det er vanskelig for meg å velge side i denne matchen, men det kommer sikkert til å bli en underholdende og fin kamp.

Hvis alt går som planlagt - og det ikke skjer noe spesielt på klubbfronten - kommer Gytkjær på Trondheimsbesøk neste helg når Rosenborg møter Sogndal.

- Jeg er invitert på laksefiske og skal benytte muligheten til å hilse på gutta. Så kommer jeg selvfølgelig på kamp for å se Rosenborg vinne, avslutter han. 

Annonse fra Eliteserien: