- Vi må se opp for ham

GLASGOW: Det blir gjensyn med en kamerat fra landslaget for Alex Gersbach når Celtic og Rosenborg barker sammen onsdag kveld.

Annonse:

Etter å ha blitt litt varm i landslagstrøya det siste året, er Alex Gersbach blitt godt kjent med midtbanespilleren Tom Rogic, som også er en sentral spiller på dagens Celtic. Gersbach mener Rogic er spilleren Rosenborg må se mest opp for. 

- Rogic er den beste og viktigste spilleren på landslaget. Han er en veldig høy og svær spiller, men hans styrke ligger i det han gjør med ballen. Han er en veldig teknisk god spiller, sier Gersbach til RBK.no

csp_rangers_celt_241016_044
- Se opp for Tom Rogic (t.v), er beskjeden fra Rosenborg-back Alex Gersbach foran oppgjøret med Celtic.

Med et Celtic som kanskje står ovenfor et lite spissproblem, kan fort Rogic ende opp som skottenes fremste spiller i banen når kampen sparkes i gang i morgen kveld. Alex tror Rosenborgs lagmoral blir avgjørende i morgen. 

- Det er viktig at vi ikke blir grepet av stundens alvor, og tør å spille vårt spill. Hvis vi er så skjerpet som vi skal være i morgen, og ikke blir satt ut av rammen rundt, så tror jeg vi kan klare et godt resultat, sier han. 

Annonse fra Eliteserien: