- Vi skal bli enda bedre

MASPALOMAS: Champions League er drømmen, men først vil Mike koble grepet i Eliteserien.

Annonse:

Nok en økt er ferdig i Maspalomas. To timer med høy intensitet, mål og tøffe taklinger. Spillsekvensen endte godt for noen, mens andre knapt rekker å hente vannflaska før de har forlatt treningsfeltet. Fremdeles forbanna.

Mike Jensen har derimot ikke forlatt åstedet helt ennå.

- Det er bedre kvalitet og intensitet på treningene nå enn det var for ett år siden. Spillet flyter bedre og hurtigere. Og man lærer seg å spille når man er stiv og sliten. Da må man være litt klokere, forteller Mike til RBK.no.

Skal ta ytterligere steg

Etter to år med suksess vet RBK-kapteinen at det blir nok en sesong der "alle" skal klå Rosenborg. Men det tar han med knusende ro. 

Ser man på klubbens historie kan man ikke si seg mett etter to seriemesterskap

— Mike Jensen

- Vi må presse oss selv til å bli enda bedre, spille enda hurtigere og komme enda raskere i press. Den beste matchingen vi kan få er mot oss selv på treningsbanen. Det må til hvis vi skal ytterligere steg, sier han. 

- For å si det slik: Vi er ikke mette og har mye mer å gå på. Nå var det litt spesielt med to år med the double, men ser man på klubbens historie kan man ikke si seg mett etter to seriemesterskap, smiler han. 

Drømmen om Champions League

Rosenborg har alltid et mål om å komme seg ut i Europa. Og i år som i fjor har klubben mulighet til å bli med i den gjeveste turneringen. Men det synes Mike det er litt tidlig å tenke på.

- Vi må komme i gang med Eliteserien først. Europa vil helt sikkert få mer fokus etter hvert, men vi må huske på at det er seier i hjemlig liga som gir oss muligheten for spill internasjonalt.

- Men drømmen er selvsagt Champions League. Jeg har det i bakhodet. Jeg vet hva jeg trener for hver dag. 

Annonse fra Eliteserien: