- Visste ikke hva jeg skulle gjøre

Besim Serbecic hadde lovet å hilse til kameratene om han scoret, men holdt på å glemme det i jubelrusen mot Cork.

Annonse:

Serbecic slo til med en skikkelig drømmedebut da han spilte sin første kamp fra start på Lerkendal mot Cork torsdag. 26 minutter ut i kampen var den unge midtstopperen på rett plass til rett tid da han bredsidet ball i mål på volley etter at Cork-keeperen fomlet Mike Jensens innlegg.

- Da ballen gikk i mål, mistet jeg det. Jeg bare begynte å løpe i pur glede og tenkte at jeg hadde gjort familie og venner stolte, sier Serbecic.

Dette betydde t-skjorten

20-åringen løp mot Rosenborg-benken og kastet seg i glede før lagkameratene omfavnet ham. Men da jubelen tilsynelatende var over, løp Serbecic ned mot hjørneflagget for å vise sin spesielle beskjed på t-skjorten under.

- På t-skjorten sto navnet på to kompiser i Bosnia, som jeg dagen før hadde snakket med om hva jeg skulle gjøre om jeg scoret. En av dem hadde bursdag, så jeg lovet dedisere et mål til ham, smiler Serbecic.

- Kjente presset

Uten baklengsmål, Europa League-avansement og egen scoring som bonus, kunne bosnieren knapt tenke seg en bedre måte å gjøre sine første hele 90 minutter på Lerkendal.

- Jeg følte meg veldig godt, siden det var akkurat en slik debut som jeg ønsket meg. Jeg er veldig fornøyd med å toppe det med mitt første mål. Jeg kjente presset med å skulle debutere, men det var et positivt press, sier Serbecic.

Midtstopperen ble hentet til Trondheim i vinter og har vært på banen i totalt sju kamper for Rosenborg så langt denne sesongen, to av dem i Eliteserien.

- Jeg trives veldig godt. Siden første dag i Rosenborg, har jeg kun gode opplevelser. Jeg er veldig stolt å være en del av denne klubben, sier Serbecic.

Annonse fra Eliteserien: