Akkreditering media RBK kvinner

Rosenborg Ballklub ønsker pressen hjertelig velkommen til RBKs hjemmekamper på Koteng Arena.

Annonse:

Inngang

Bruk publikumsinngangen fra tribunens østside.

Plassering på tribune

Hver journalist har anviste plasser på tribunen på tribunens østside. Hvert sete for journalister er merket med "Presse". Presseakkreditering fås ved inngang til arena. Det er uttak til strøm, og det er anledning til å sitte igjen etter kampslutt å fullføre jobben. Du får også tilgang til wifi ved ankomst til arenaen. Ta kontakt med presseverten for informasjon og spørsmål underveis i arrangementene.

Foto

Fotografer må bruke gule fotovester og skal registrere seg ved ankomst (vester leveres ut av akkrediteringsansvarlig ved inngangen).

Før kampstart kan fotografer gå bak sidelinjene for å ta bilder, men etter myntkast og sidevalg er gjennomført av lagene må fotografer gå til ønsket side av banen så raskt som mulig. Der må fotografen være under hele omgangen.

Under kamp

  • Området bak den ene siden av banen (lengst fra Koteng Arena) er tillatt for fotografer, men utenfor 16-meteren og 5 m/4 m fra sidelinjene. Området for fotografer er merket/avgrenset.
  • Passasje fra mål til mål er kun tillatt på angitt område (se illustrasjon).
  • Lagfoto er tillatt etter avtale med Malin Engen
  • Kamerautstyr skal ikke settes opp bak eller i målene
  • Det er ikke tillatt å gå inn på banen før kamp, etter kampslutt eller i pausen

Tillatt område for fotografer

Screenshot-2021-05-26-at-08.26.33-600x423.png

Mixed Zone (intervjuer etter kamp)

Mixed Zone vil bli inne på Koteng Arena. Inngang til Mixed Zone er ved pressesetene på tribunens østside - egen dør som er merket med "Mixed Zone". (Dersom Mixed Zone blir midlertidig flyttet - vil det bli informert om på WhatsApp-gruppen) Her blir det anledning til å intervjue og ta bilder. Ta kontakt med presseverten for å få registrere ønskede intervjuobjekter etter kamp. Intervjuobjektene har annen inngang enn journalistene.

Generelt

  • Toalett er nede i 1. etg, inngang fra tribunens vestside.
  • Det er begrensninger på å bevege seg i spillertunnel/garderobe/på og nær banen – ikke beveg deg på andre områder på stadion enn på anviste plasser/anvist område.

Kontaktperson

Andreas Bugge Sandmo, arrangementsansvarlig: tlf 476 15 805
Malin Engen, arrangementansvarlig: tlf 932 07 999 (permisjon til 6. juni)

Akkreditering

Frist for akkreditering er 2 dager før kampstart. For akkreditering – send e-post til: [email protected]

WhatsApp

Dersom du tilhører media/pressen og ønsker å være en del av WhatsApp-gruppen vi har for media, kan du registrere deg ved bruk av denne lenken https://chat.whatsapp.com/JAspSglZ6dc9QQYA8oUeXf

Annonse fra Eliteserien: