wallet-eksempel-header

Hvordan bruke Wallet-billetter fra Ticketco

Dersom du er en av våre mange billettkjøpere som benytter en smarttelefon, vil vi sterkt anbefale at du benytter Wallet-billetter fra TicketCo.

Wallet er en app som Apple har laget til iPhone. Appen gjør at du kan oppbevare billetter, kuponger og kredittkort (Apple Pay) i appen.

Hva er fordelen med å bruke Wallet?

  • Du slipper å lete etter e-posten du mottok med billetten.
  • Du har billetten trygt oppbevart i Wallet appen hvor den er lett tilgjengelig til enhver tid.
  • Billetten din vil vises på din låste skjerm 30 minutter før arrangementet starter. Sveip over meldingen som vises på skjermen og billetten vil vises.
  • Du trenger ikke printe ut billetten og er med å sparer miljøet.
  • Når billetten skal brukes vil arrangøren normalt skanne QR koden som ligger i Wallet-billetten. Ha derfor klar din billett i god tid før du kommer frem til innsjekkingspunktet på arrangementet hvor billettsjekk foregår.

Wallet appen er en fast del av iPhone systemet og du trenger ikke laste ned, og installere, noen app for å bruke Passbook-billetter fra TicketCo.

Alt du trenger å gjøre når du mottar en billett på e-post fra TicketCo er å klikke på Wallet vedlegget som følger med i e-posten eller linken du fikk på SMS.

Under ser du et eksempel på hvor du finner Wallet-billetten.

wallet-eksempel

Når du klikker på vedlegget så vil TicketCo billetten vises som til høyre på bildet over. Du har nå billetten din fra TicketCo lett tilgjengelig når du skal inn på arrangementet du har kjøpt billett til.

Android Bruker?

Benytter du en smarttelefon fra Samsung, Sony, HTC eller lignende så kan du, uten problem, benytte Passbook-billetter fra TicketCo. Passbook er en billetteknologi som Apple har laget til iPhone, men det finnes flere apper i Google Play som du kan benytte til å oppbevare Passbook-billetter i.

Vi har testet flere av disse og vil anbefale deg som bruker en Android telefon å benytte appen WalletPasses.

WalletPasses er gratis å laste ned og gjør akkurat det den skal: oppbevare billetter og kuponger på telefonen din. Den vil også vise deg billetten på din låste skjerm rett før du skal benytte den eller når du nærmer deg området der billetten skal brukes.

Å legge til Passbook-billetten fra TicketCo er helt identisk til hvordan det fungerer på en iPhone. Så last ned Passes til din Android telefon idag og gjør billettbruken din enklere og bedre.

 

Annonse fra Eliteserien: