Tribunebilde-fra-VIF-kamp-e1648300310755

Kampdagsinfo Koteng Arena 2024

Rosenborg Kvinner spiller sine hjemmekamper på Koteng Arena. Under kan du lese mer om hvordan man kjøper billetter, hvordan man kommer seg til stadion og fasilitetene som tilbys på Koteng Arena.

Annonse:

Billetter

Slik kjøper man billetter

Kampbilletter kjøpes enkelt på nett hos Ticketco. Da får du tilsendt billetten på e-post og SMS.

Du kan også kjøpe billetter på stadion på kampdag. I FanZone finner du billettluke hvor det er mulig å kjøpe billetter fra to timer før kamp og frem til kampstart.

Bortesupporter

Kjøp av kampbilletter til bortefeltet (felt 5) på Koteng Arena gjøres på Ticketco sine sider.

Billetter til rullestolplass

Vi tilbyr handicap-plasser for rullestolbrukere.

Fremgangsmåte for å kjøpe handicap-billett:

 1. Velg din kategori på Ticketco: Barn, student, voksen eller honnør.
 2. Etter at kategori er valgt, velg felt 4. Handicapplasser er tilgjengelig oppe til venstre på setekatet, markert med en rullestol.
 3. Ledsager får eget sete på handicapseksjonen.
 4. Ved ankomst til Koteng Arena henvender du deg til vår vert som står ved hovedinngangen. Verten vil hjelpe deg opp heisen og finne din plass på tribunen.

Ved spørsmål, kontakt [email protected].

Hvordan finner jeg fram til setet mitt?

 1. Finn ut hvilket felt du sitter på. Koteng arena er delt inn i 5 felt, i tillegg til ståtribunen på andre siden av banen. Feltene er merket med skilt på tribunen.
 2. Finn din rad. Rad 1 er nærmest banen.
 3. Finn ditt sete. Hvert sete er merket med sitt eget nummer.

Denne informasjonen finner du på din billett. Om du ikke finner frem, ta kontakt med en vert på tribunen så hjelper de deg.

Gule seter er for VIP, og skal ikke benyttes av ordinære billettholdere.

koteng-arena.png

Slik kommer man seg til stadion

Vi oppfordrer publikum til å reise grønt til Koteng Arena. Bedre for miljøet, og ofte både enklere og mer tidsbesparende for publikum. Her kan du lese om fremgangsmåter og parkeringsfasiliteter på stadion.

Buss til Koteng Arena

Det er gode bussforbindelser til Koteng Arena. På AtBs egen kampside kan du enkelt benytte deg av AtBs reiseplanlegger, samt finne oversikt over hvilke busser som betjener holdeplassene i nærheten av Koteng Arena.

Nærmeste holdeplasser til Koteng Arena er Lade Idrettsanlegg på linje 2, Jørgen B. Lysholms vei på linje 13 og Lade gård/Jørgen B. Lysholms vei på linje 20.

Tog til Koteng Arena

Det er også mulig å benytte seg av lokaltoget i Trøndelag på veg til kamp. Trønderbanen mellom Steinkjer og Melhus stopper på Leangen og Lilleby stasjon, som begge er ca. 15 minutters gange fra Koteng Arena. Også reisende som kommer med fly til Værnes kan ta toget direkte fra Værnes til Leangen eller Lilleby stasjon.

Bysykkel

Benytt deg av bysykkel for å komme deg til Koteng Arena. I appen Trondheim bysykkel finner du en sykkel i nærheten av der du befinner deg. Deretter sykler du til Lade og kan sette sykkelen tilbake i hvilken stasjon du vil. Nærmeste bysykkel-stasjon til Koteng Arena finner du på parkeringsplassen mellom Trygg/Lade-hallen og Haakon VII’s gate. 

Parkeringsmuligheter

Det er begrenset med parkeringsplasser ved Koteng Arena. Se oversikt over parkeringsplasser markert i blått på kartet under. Det er ikke mulig å parkere mellom Koteng Arena og Trygg/Lade-hallen da dette området er reservert spillerbuss, utrykningskjøretøy og andre kjøretøy med tillatelse.

parkering-koteng.png

 

Fasiliteter

Kiosk

På kampdager er det åpen kiosk på Koteng Arena.

FanZone før kamp

På kampdag rigges det til FanZone før kampstart på østsiden av Koteng Arena. FanZone åpner 2 timer før kampstart. Dette er et tilrettelagt oppholdssted for publikum i timene før kampstart. Her får en mulighet til å møte Troillungen/Toppsi, delta på ulike aktiviteter og konkurranser, få ansiktsmaling og lage supportereffekter. Aktivitetene kan variere fra kamp til kamp.

Kan jeg møte spillerne?

Etter kamp blir trappen fra tribunen og ned på banen åpnet opp, og publikum får mulighet til å møte spillerne på et begrenset område etter kamp. Der kan man få autografer, fotballkort og selfies med spillerne.

Hva bør jeg ha med meg?

Tribunen på Koteng Arena ligger i skyggen, så det er lurt å ha med seg godt med klær og kanskje et pledd på kalde dager.

Forbudte gjenstander på tribunen

 • Kniver, våpen eller effekter som arrangøren anser å være en sikkerhetsrisiko
 • Fyrverkeri
 • Røykbokser
 • Flasker av glass eller plast
 • Alkohol eller andre rusmidler
 • Profesjonelt fotoutstyr
 • Videokameraer/lydbånd
 • Dyr (unntak er førerhund)
 • Bannere, flagg e.l. med kommersielle, religiøse, pornografiske, politiske eller rasistiske budskap
 • Laserpenner e.l.
 • Kamera-/mobiltelefonstativ (selfie-sticks)
 • Paraply

Har du spørsmål rundt kampdag på Koteng Arena?

Kontakt [email protected]

Annonse fra Eliteserien: