RBK videre i NM G16

Lørdag 17.februar innledet Rosenborg årets NM G16 Telenor Cup da laget møtte Egge på Guldbergaunet stadion.

Rosenborg dominerte banespillet i 1.omgang, men det var hjemmelaget som tok ledelsen 1-0 etter at kvarteret var passert. Egge kom på en sjelden visitt og scoret etter et korridorfrispark da spissen Preben Asp styrte ballen forbi RBK-keeper Sander Tangvik. Gjestene skapte noen halvsjanser, men klarte ikke å spille seg til de helt store mulighetene og dermed kunne Egge gå inn til pause på stillingen 1-0.

2.omgangen startet slik som 1.omgang sluttet med mye ballinnehav for Rosenborg. Etter 55 minutters spill satte Hannes Franklin Bergmann Bordal et langskudd nede i hjørnet og etter dette løsnet det for Rosenborg. Gjestene skapte flere gode sjanser og i 64.minutt tok Rosenborg ledelsen. Robin Skrogstad svingte et innlegg foran mål hvor Magnus Hammerås var på riktig plass og satte ballen kontant i mål.

Resten av oppgjøret kontrollerte Rosenborg og laget hadde mye ball. Egge ble tildelt et hjørnespark etter 77 minutter og sendte opp mye folk, 10 sekunder senere stod det imidlertid 1-3 i målprotokollen etter en forrykende kontring hvor Emanuel Kulego til slutt spilte Skrogstad på åpent mål og han scoret sikkert. På overtid fastsatte så Kulego sluttresultatet til 1-4 på et godt skudd fra 16-meteren.