– En veldig viktig uke

VÆRNES: Samuel Adegbenro håper Rosenborg kan fortsette sin seiersmarsj også denne uka.

Annonse:

Etter at Samuel Adegbenro kom til Rosenborg sommeren 2017 har det kun blitt to kvalifiseringskamper. Men de to kampene mot Ajax endte til gjengjeld med tre mål.

Med storspill i de to siste seriekampene hvor Adegbenro langt på vei har vært lagets viktigste spiller, blir det spennede å se hvor langt prestasjonene holder i Europa.

På vei til Belfast og Linfield i første kvalikrunde til årets UEFA Champions League kan vingen få sin tredje kvalik-kamp. Usikkerheten knytter seg rundt skaden han pådro seg mot Ranheim torsdag i forrige uke.

– Det kjennes bedre nå, men jeg ønsker ikke å ta noen sjanser. Jeg håper å kunne spille, men det kan hende vi venter til lørdag.

For lørdagens kamp er også svært viktig for 23-åringen. Hans tidligere klubb, Viking, kommer på besøk til Lerkendal.

– Jeg håper virkelig jeg kan få spille mot Viking igjen. Særlig nå når alle jobber hardt for laget. Vi holder på å bli et ordentlig godt lag.

Lørdagens kamp mot VIking legges likevel litt bak i hodet akkurat nå. Først og fremst gjelder det å gjøre en god kamp mot Linfield på onsdag. 

– Svært viktig. Det er alt vi tenker på akkurat nå. Vi er ute av cupen, og ligger litt bak i serien. Så vi håper å komme oss inn i et gruppespill, både for vår egen del og for fansen.

Annonse fra Eliteserien: