– Masse energi på treningen i dag

Rini Coolen er overbevist om at Rosenborg vil reise seg igjen mot Sandefjord på søndag.

Annonse:

Torsdag kveld fikk RBK en brutal leksjon i fotball av et av Tysklands beste lag. Jobben til trener Rini Coolen er å riste vekk skuffelsen over 3–1-tapet og gjøre laget klar til gullkampen i Eliteserien igjen.

– Treningen i dag var veldig god. Masse energi og en revansjelysten gjeng. Så vi er klare – og vi må være klare til å slå tilbake.

Søndag kl 18:00 kommer tabelljumbo Sandefjord på besøk til Lerkendal. En seier der vil sette hardt press på Brann i gullkampen.

Endringer på laget 

Det har vært et hardt program for RBK i det siste, med to-tre kamper i uken. Likevel bedyrer Coolen at dette ikke har vært noe tema i garderoben.

– Vi snakker ikke om belastningen. Den er slik den er. Vi visste om kampprogrammet på forhånd.

- Men vi hadde en samtale i går hvor vi justerte litt på noen småting. Og også i dag tilpasset vi treningen litt til situasjonen. Så i morgen kveld kommer guttene til å være klare til kamp.

Uten å røpe laget på forhånd er det likevel klart at det tvinger seg frem noen endringer på startoppstillingen.

– Vegar var syk i dag og er trolig ikke tilgjengelig for kampen i morra. Mike Jensen må stå over på grunn av suspensjon. Men vi kommer fortsatt til å spille 4-3-3 i morgen, og vi vil ha masse offensive spillere på banen.

Samuel på benken søndag?

Etter å ha deltatt på hele lørdagens trening er det gledelig å se at Samuel Adegbenro fortsetter fremgangen. 

– Samuel har trent med oss allerede i tre uker nå, så han kommer nærmere og nærmere et comeback. Og han er absolutt aktuell for benken mot Sandefjord.

181006-trening-1

Annonse fra Eliteserien: