– Større selvtillit denne gangen

GLASGOW: Se pressekonferansen med Rini Coolen og Mike Jensen.

Annonse:

Rini om utsatt avreise

– Reisen gikk veldig fint. Vi fikk heldigvis beskjed tidlig om utsettelsen. Så vi fikk endret planene, og hadde en god trening hjemme og lunsj på Brakka. Derfor har ikke dette ødelagt noe for forberedelsene våre.

Skaden på Bendtner

– Selvfølgelig savner vi erfaringen til Nicklas Bendtner, men også til Pål-André Helland, som var med sist. Men på den annen side så gir det muligheter for andre spillere til å vise seg frem. Og så håper vi Pål og Nicklas snart er tilbake etter skade.

Bedre selvtillit i laget denne gangen

– Forhåpentligvis. Jeg tapte min første kamp som RBK-trener. Og det er også det eneste tapet vi har hatt. Som forventet var det en tøff kamp her. Vi startet den godt og tok ledelsen, men til slutt var vi heldige som ikke slapp inn flere enn tre mål. Dermed hadde vi sjansen i hjemmekampen til å gå videre, men dessverre klarte vi bare uavgjort, selv om vi var nære å vinne kampen. 

– Vi føler vi kommer nærmere og nærmere en seier, og kanskje vi klarer ett eller tre poeng i morra. Vi ønsker å spille god fotball, og vi kommer hit for å få med oss et resultat.

Mike om hva han forventer

– Jeg regner med det blir litt samme bildet som forrige kamp. Celtic vil nok ha ballen mer enn oss. Men vi håper å hindre dem fra å ha ballen i farlige områder på banen. Og så må vi unngå å gjøre enkle feil som kostet oss baklengsmål sist.

– Det er ikke så lenge siden vi var her sist. Men vi har hatt en veldig god periode etter den kampen, og vi håper vi kan prestere bedre i morgen enn vi gjorde sist.

Er klubben mer stabil nå?

– Jeg er ikke den rette til å svare på det, men resultatene og prestasjonene er i hvert fall på et høyere nivå nå enn sist.

Om Mike tror RBK kan vinne

– Ja, selvfølgelig. Vi kommer hit for å få med oss et resultat. Denne gangen spiller vi for poeng, og ikke for å få med oss et godt utgangspunkt til returkampen. Vi kan kanskje risikere litt mere fremover, og må jakte en skåring.

Kapteinens budskap til lagkameratene

– Kos dere. Det er hva jeg skal gjøre. Vi har vært her noen ganger nå i løpet av det siste året. Men det er annerledes nå som det er gruppespill. Det blir mere som en vanlig kamp, vi slipper å tenke taktisk på bortemål og slike ting.

– Vi har spilt her før så vi vet det er en flott stadion med en fantastisk stemning. Celtic er et veldig godt lag, og vi ser bare frem mot å spille slike kamper som dette. 

Annonse fra Eliteserien: