Bli med på Eggens trenerskole

For andre året på rad er Rosenborg medarrangør på Eggens trenerskole i Kyrksæterøra. Her blir det blant mulighet til å komme tett på Rosenborgs nye trenerteam med Alfred Johansson i spissen.

Annonse:

Rosenborg Ballklub sammen med Orkla FK, Christian Eggen Rismark og NFF Trøndelag arrangerer nok en gang Eggens Trenerskole. Trenerskolen arrangeres i Sodvinhallen på Kyrksæterøra 3. og 4. februar.

Se offisielt program her 

Nils Arne og Knut Torbjørn Eggen arrangerte den første trenerskolen i Idrettsparken på Orkanger i 2004. Etter trenerskolen i 2016 ble det et opphold før trenerskolen var tilbake i 2023, med Nils Arnes barnebarn Christian Eggen Rismark som en av initiativtakerne. 

Eggens trenerskole inneholder praktiske økter med Alfred Johansson og andre trenere fra  RBK A-lag herrer, samt trenere fra RBK A-lag kvinner og Ranheims herrelag. Man får også sett to fotballkamper med RBK kvinner mot Folkets lag lørdag 3. februar, mens søndag 4. februar spiller RBK herrer mot Ranheim. Kompetente veiledere følger deltakerne underveis gjennom hele skolen og fungerer som sparringspartnere for gruppene som skal diskutere øktene mens de går.

Trenerskolen gir 15 timer etterutdanning for B-lisenstrenere.
Påmeldingsavgift for trenerskolen er 2500,- for full deltakelse begge dagene (inkl. varm lunsj, kaffe og frukt).

Eggens trenerskole er for alle breddetrenere som trener jenter, gutter, kvinner og menn, alle trenere i barne- og ungdomsfotballen som ønsker å lære mer og utvikle seg og trenere med ambisjoner innenfor treneryrket

Følg link til Orkla FKs hjemmesider for mer info og påmelding.

Annonse fra Eliteserien: