Da Annan kom i fokus

Først scoret han sitt første RBK-mål med en perle verdt ventetid. Så ble han utvist. Cupthrilleren mellom Rosenborg og Start ble en kamp Anthony Annan neppe glemmer.

Sju scoringer. Rødt kort. Comeback fra å ligge under med to mål. Rosenborg til semifinale. Det var hovedinngredisensene da Start sist gjestet Lerkendal i cupsammenheng.

Bortelaget ledet 2-0 tidlig, men Rosenborg snudde til 3-2. Anthony Annan banket inn et perfekt langskudd fra 30 meter da hjemmelaget tok ledelsen. Trond Olsen sikret buffer med 4-2 etter 50 minutter, Rosenborg tredje scoring på fem minutter i 2. omgang, før nevnte Annan ble utvist fire minutter senere. Da hadde Start allerede rukket å redusere til 4-3, noe som ble sluttresultatet i NM-kvartfinalen på Lerkendal i 2010.

Torsdag klokken 19:05 er det klart for en ny thriller når Rosenborg jakter cupfinale nummer 18 i rekken. Tradisjonsklubben Start har tilgode å komme til Ullevaal.

Har du sikret deg billett til torsdagens NM-semifinale på Lerkendal? Hvis ikke, gjør du det her.