Da Sverre G11 møtte heltene

Nå kan DITT lag vinne neste Drømmedag med RBK

Annonse:

Blant de mange aldersbestemte idrettslagene fra hele Trøndelag som benyttet seg av tilbudet Laget Ditt på Kamp i fjor høst, ble det til slutt Sverre G11 som ble trukket ut til å vinne hovedpremien: en drømmedag på Lerkendal.

- Tenk at vi var så heldige å vinne denne dagen, sier Siv Anita Hallem, Lagleder for Sverre G11.

Laget ble ved ankomst på klubbhuset Brakka tatt imot av sin vert for dagen, RBK-legenden Gøran Sørloth. Etter omvisning på Brakka gikk gutta rett ut på Salmar-banen, hvor de gjennomførte en egen fotballøkt i regi instruktører fra RBK Utvikling. Ei økt som Hallem beskrev som en stor suksess blant gutta.

- Treningen gutta fikk være med på var veldig bra, og det var tydelig at de ble gira av de ulike øvelsene. Artig!

Da økta var ferdig bar turen til RBK Shop for å sikre seg drakter og skjorter til signering.

Disse ble selvfølgelig tatt med når turen deretter gikk til A-lagets trening, hvor Sverre-gutta fikk sett litt på treninga og tatt et felles lagbilde med heltene sine.

- Gutta syntes også det var stas å få underskrifter på trøyene sine, sier laglederen.

Deretter gikk turen videre til stadion og stadionhotellet Scandic Lerkendal der gutta blant annet fikk opplevd skybaren Utsikten, hvor de kunne nyte både by og Lerkendal-matta fra 21. etasje.

Drømmedagen ble så avsluttet med pizza og god stemning på Brakka, hvor konklusjonen blant gutta var at dette hadde vært en flott dag.

- Alt vi fikk være med på var helt supert, sier Siv Anita på vegne av laget. Omvisninga sammen med Gøran var også veldig bra, han hadde mye interessant å fortelle. Han var virkelig tilstede sammen med oss hele dagen, og fikk oss til å føle oss godt ivaretatt. Guttene satte stor pris på pizza og brus som avslutning på Brakka. Vi vil takke for en fin dag på Lerkendal.

Hvem blir neste heldige lag som vinner en Drømmedag med RBK?

Rosenborg inviterer nemlig til ny gjennomføring av Laget Ditt på Kamp på RBK - Odd 4. november. Da sender laget inn en samlet bestilling, og får kampbillett og supporterprodukt fra COOP til kun kr. 100,- per person, og er samtidig med i trekningen av en Drømmedag, samt andre fine premier.

Les mer og meld på laget til Laget Ditt på Kamp her

Annonse fra Eliteserien: