Disse spillerne er på landslag

Even Hovland jakter gullklokka for Norge, mens Jonathan Levi og Besim Serbecic skal spille helt avgjørende kvalifiseringskamper til U21-EM.

Annonse:

Tore Reginiussen meldte forfall til kampene mot Slovenia (13. oktober) og Bulgaria (16. oktober). Dermed er Even Hovland RBKs representant i Norges kamper i Nations League. 

Hovland mangler kun én kamp på å nå 25 spilte landskamper for Norge. Når han den milepælen i løpet av samlingen får han gullklokka av Norges Fotballforbund.

Mike Jensen og Danmark møter Irland i Nations League på lørdag, mens laget spiller vennskapskamp mot Østerrike på tirsdag. 

Besim Serbecic spiller avgjørende kamp for Bosnias U21-lag mot Portugal tirsdag 16. oktober. Med seier kan Bosnia kvalifisere seg til EM.

Det samme gjelder Jonathan Levi og Sverige som med seier over Belgia går til topps i gruppa og vil være klar for EM. Kampen spilles på tirsdag.

Djordje Denic og hans Serbia har allerede vunnet sin gruppe og er klar for EM. Så i kampene mot Armenia og Østerrike handler det om å spille seg inn på laget for Denic sin del.

Erik Botheim og Robert Williams er begge i U18-troppen som skal spille EM-kvalik. Første kamp er allerede spilt og det ble tap 1-2 mot Slovakia. Nå gjenstår kampene mot Ukraina og Albania.

Alex Gersbach er tatt ut i Australias landslagstropp som skal møte Kuwait i vennskapskamp på mandag. 

Annonse fra Eliteserien: