Elba herjer i 1-mot-1

Vingen nærmer seg toppformen etter skadetrøbbel i vårsesongen. Nå gleder han seg til sommerens kamper.

- Det er der jeg trives best, når jeg kan utfordre offensivt mot backen. Formen kommer seg nå, kroppen føles lettere og bedre, sier han etter å ha herjet i 1-mot-1-øvelsen på torsdagens trening.

Annonse:
Etter å ha opplevd litt skadetrøbbel i vårsesongen, ser nå Rashani skarpere ut på lenge. 

- Det er først og fremst å vise seg frem på trening som gjelder for meg nå. Både for å bevise trenerne og meg selv om at jeg er klar igjen. 

SAKEN FORTSETTER UNDER VIDEOEN! (NB: Trykk på innstillinger for å se videoen med undertekst)


- Vi føler oss klare alle mann

Laget er nå kommet til kanskje den mest spennende perioden i løpet av sesongen, hvor det tetner seg til både i serie, cup og Europa-kvalifisering. Med andre ord perfekt timing for vingen å prikke inn formen. 

- Vi gleder oss veldig alle sammen. Vi hadde en god opplevelse sist mot Sogndal, og vi føler oss klare alle mann nå. Vi jobber vi hardt og pusher hverandre på trening, forteller han. 

Tror på "cupfinale" i Kristiansund 

Først nå står en tur til Kristiansund på programmet, et lag som også fikk en god opplevelse forrige runde, da nykommerne tok sin første borteseier i Eliteserien. 

- Jeg tror det blir nok en cupfinale. Vi har sett i år at alle lagene går "all in" mot oss. De har ingenting og tape. Det blir ingen lett kamp på kunstgresset der, sier Elba. 

Annonse fra Eliteserien: