Endelig satt den for Levi

Jonathan Levi scoret endelig sitt første mål for Rosenborg, og timingen var perfekt. Rosenborg vant 1-0 mot Sandefjord.

Sandefjord badet i sol og gradestokken krøp over 25 grader kampstart, og det kan også være derfor det ble en ganske tam 1. omgang på Komplett.no Arena.

Rosenborg skapte likevel det som var av sjanser. Mike Jensen kom til en god mulighet tidlig i kampen, men skuddet ble relativt enkelt reddet av Sandefjords sisteskanse.

Rosenborg kom på banen med et annet tempo i de siste 45 minuttene. Nicklas Bendtner hadde flere muligheter til å sende bortelaget i ledelsen, men en god og heldig Sandefjord-keeper holdt buret reint. Enn så lange, hvert fall.

For med knappe 10 minutter igjen av kampen skulle det endelig lykkes for Jonathan Levi. Som så mange ganger tidligere trakk han inn i banen fra sin høyre vingposisjon, passerte to motspillere før han tredde ballen i nærmeste hjørne.

1-0 til Rosenborg og endelig kunne Levi juble for sin første scoring for Rosenborg.

Sandfjord yppet seg mot slutten av kampen, og kunne fått betalt da Flamur Kastrati ble spilt alene gjennom med André Hansen på overtid. Men nok en gang viste Hansen at han er Eliteseriens beste keeper, og kunne til slutt notere en ny smultring.

Med Branns tap for Molde betyr det at Rosenborg nå ligger fire poeng bak serielederen ved halvspilt Eliteserie.

Sandefjord - Rosenborg (0-0) 0-1