Hedenstad ønskes velkommen til Rosenborg

Rosenborg er enig med tyske St. Pauli om en overgang for Vegar Eggen Hedenstad.

Annonse:

Rosenborg har skaffet seg ny høyreback. Torsdag skrev Vegar Eggen Hedenstad under en 4-årskontrakt med Rosenborg.

- Jeg har hørt om interessen fra Rosenborg de siste par ukene, men i går skjedde mye på en gang og det var ganske hektisk. Men nå er jeg veldig glad for å være her, sier Hedenstad til RBK.no.

Vegar Eggen Hedenstad får drakt nr 2.
Vegar Eggen Hedenstad får drakt nr 2.

Rosenborg ønsket Hedenstad allerede som 15-åring i 2006. Over 10 år senere er han endelig iført den svarte og hvite drakta.

- Dette er en lang historie, og jeg og Kåre har snakket mye på telefon de siste par årene. Og det er klart at det betyr mye at man føler seg ønsket, og det føles godt å komme hit nå, sier han. 

- Det falt meg naturlig å komme til Rosenborg når jeg skulle tilbake til Norge. Man merker at dette er en stor klubb og at vinnerkulturen sitter i veggene. I tillegg kjenner jeg veldig mange av spillerne fra før. Dette virker veldig trygt og bra, fortsetter han.

Rosenborg ønsket som sagt Hedenstad allerede som 15-åring, men da valgte han å gå til Stabæk. I 2012 ble han solgt til Bundesliga-klubben Freiburg. For et knapt år siden signerte han for St. Pauli.

Hedenstad har en rekke aldersbestemte landskamper for Norge og fire kamper på A-landslaget.

PS! Dette er ikke første gang Hedenstad har iført seg RBK-drakt. Som 16-åring spilte han for RBKs juniorlag i JET-turneringen. Sjekk det ut her.


Vegar Eggen Hedenstad

  • Født: 26. juni 1991

  • Sted: Elverum

  • Høyde: 178 cm

  • Posisjon: Høyre back

  • Tidligere klubber: Elverum, Stabæk, Freiburg, Eintracht Braunschweig og St. Pauli.

Annonse fra Eliteserien: