Helmersen-hattrick i årets første kamp!

Andreas Helmersen brukte 34 sekunder på å komme på scoringslisten, og ga seg ikke med det.

Mange unge spillere skulle få sjansen til å vise seg frem i årets første treningskamp, og gjorde god figur mot Kolstad. Kåre Ingebrigtsen mønstret to ellevere som startet hver sin omgang.

Et kvarter var spilt da årets første mål ble scoret. Erik Botheim var på plass på en retur fra keeper, og rundet sisteskansen rolig før han trillet ballen i tomt mål.

Botheim runder keeper og scorer Rosenborgs første mål i 2018.

Rosenborg hadde særlig mange gode initiativ på høyresiden hvor Jonathan Levi og Vegar Hedenstad begynte å finne hverandre ofte utover første omgang. Det endte i flere gode innlegg, men få avslutninger på mål mot et hardtkjempende Kolstad-forsvar.

Da smalt det andre veien fem minutter før pause. Erlend Sørhøy dro seg inn i 16-meteren fra høyre og banket ballen i korthjørnet. Dermed gikk lagene til pause med 1-1.

Pangstart på andre omgang

Rosenborg byttet alle elleve spillerne i pausen, og det var et par spillere som skulle markere seg veldig allerede i åpningsminuttene av den andre omgangen. Samuel dro det hele igang da han fintet bort en spiller på venstresiden og la inn foran mål. Der var Andreas Helmersen på plass og satte ballen i nettet fra kloss hold. 2-1 etter 34 sekunder.

Og tre minutter senere satte Helmersen sitt andre, igjen etter forarbeid av Samuel. Nigerianeren dro seg inn i feltet og banket ballen via keeper og i stanga. På returen var Andreas Helmersen på plass og satte ballen over keeper og i mål.

Gryende radarpar: Samuel og Helmersen laget trøbbel for Kolstad.
Gryende radarpar: Samuel og Helmersen laget mye trøbbel for Kolstad.

Samuel og Helmersen skulle fortsette å lage stortrøbbel for laget fra sør i Trondheim. Adegbenro var i det lekne humøret og midtvegs i omgangen dro han seg forbi flere spillere før kan tok med frekk tunnel som førte han alene med keeper. Dessverre gikk avslutningen like utenfor.

Like før full tid skulle Helmersen finne veien til mål en tredje gang. På et innlegg fra venstre var 19-åringen fremme og plasserte ballen ned i hjørnet. Hattricket var fullført!

Dermed ble det en god start på årets kamper for Helmersen og Rosenborg. Sluttresultatet ble 4-1.

Rosenborg - Kolstad (1-1) 4-1