Knepent tap mot Brann

Brann ledet til pause, og til tross for kraftig RBK-press den siste halvtimen klarte RBK ikke å hente inn scoringen. Dermed ble det tap mot fjorårets serietreer.

Annonse:

Seriestarten nærmer seg og på Marbella vare fjorårets tredje beste eliteserielag motstander da RBK og Brann møttes til treningskamp.

Brann hadde ballen mye før pause, men stort sett hadde Rosenborg god kontroll bakover. Men like før hvilen gjorde en misforståelse i RBK-forsvaret sitt til at det kom en farlig feilpasning som til slutt ble en målgivende til Petter Strand som sendte Brann i føringen. 

Rosenborg gikk høyere ut i andre omgang, men brukte fortsatt litt tid på å bli farlige foran Branns mål. Men den siste halvtimen handlet det mye om RBK. Birger Meling kom seg til farlig skuddposisjon 12 meter fra mål, men var nødt til å bruke høyrefoten og skuddet gikk over. 

David Akintola kom inn og satte fart på høyresiden. Etter 79 minutter brukte han kraft og teknikk til å komme seg rundt på høyresiden og fikk lagt ut 45 grader. Der var Gjermund Åsen i en veldig god skuddposisjon, men fikk ballen litt høyt og fikk et dårlig treff. Brann klarerte. 

Akintola var igjen frempå etter 90 minutter. Han banket til fra 17 meter og traff tverrliggeren! Men Brann holdt unna og måtte Rosenborg se seg slått av bergenserne. 


Kampfakta:

Brann - Rosenborg (1-0) 1-0
Treningskamp, Marbella
10. mars 2019 kl. 18.00

Mål:
1-0 Petter Strand 43'

Rosenborg (4-3-3):

André Hansen

Vegar Eggen Hedenstad
Even Hovland (Gustav Valsvik 87')
Tore Reginiussen
Birger Meling

Anders Ågnes Konradsen
Gjermund Åsen
Mike Jensen

Pål-André Helland (Marius Lundemo 60')
Nicklas Bendtner (Mikael Tørset Johnsen 74')
Samuel Adegbenro (David Akintola 60')

Annonse fra Eliteserien: