- Kommer til å nyte å spille foran Kjernen

Jonathan Levi (21) har signert en 4,5-års kontrakt med Rosenborg.

Kantspilleren kommer fra Østers IF på andre nivå i Sverige, hvor han denne sesongen også har spilt seg inn på Sveriges U21-landslag, og regnes som et av de store fremadstormende talentene i nabolandet. 

Annonse:

Unggutten var ønsket av flere klubber, både svenske og på kontinentet, men valgte å signere for de norske dobbeltmesterne.

- Jeg tror Rosenborg og 4-3-3 passer meg veldig bra. Jeg fikk et veldig godt inntrykk av både Stig Inge og Kåre. Til slutt var det ikke et så vanskelig valg, skal jeg være ærlig. Etter at vi hadde møttes de første par gangene så kjente jeg nesten med en gang at det er her jeg vil være. All respekt til de andre klubbene, men Rosenborg mye bedre, sier han. 

Levi, som han ønsker å bli kalt, avslører at en gammel Rosenborg-kjenning også spilte en rolle i hans valg.

- Jeg spilte et halvår med Rade Prica i Landskrona. Han sa til meg; "får du sjansen, så grip den". Han hyllet klubben på alle sett og vis. Det er en stor ære for meg å signere idag, sier Levi. 

SAKEN FORTSETTER UNDER BILDET!

170708-levi
Levi har tatt trøye nummer 80 i RBK.

Kan du beskrive deg selv som spiller?

- Jeg er en rask offensiv midtbanespiller, teknisk og har et bra skudd. Forhåpentligvis om noen uker, så slipper jeg å svare på det spørsmålet selv, da kan kanskje supporterne kunne si det, smiler han. 

Svensken forteller at han stiller store krav til seg selv.

- Jeg skal ta vare på sjansen, og forbedre meg hver dag for nå har jeg virkelig gode spillere rundt meg. Jeg skal være 100 % på hver trening. Er jeg ikke det, så kommer jeg ikke til å henge med, sier han.

Helt til slutt, hvilken beskjed har du til Rosenborg-fansen?

- At de kommer til å få muligheten til å nyte min spillestil, at jeg våger å utfordre. Jeg kommer til å nyte hvert sekund å spille foran Kjernen, avslutter 21-åringen.

Annonse fra Eliteserien: