Marius Lundemo og Kåre Ingebrigtsen

Lundemo klar for Rosenborg

Marius Lundemo har skrevet under en 3,5-årskontrakt med Rosenborg.

Annonse:

Marius Lundemo skrev mandag under en tre og et halvt-årskontrakt med Rosenborg. 

- Jeg synes det virker veldig spennende det som skjer her oppe, og jeg har alltid fulgt med litt ekstra på Rosenborg. Det er et høyt nivå på spillergruppa og det er et profesjonelt opplegg rundt laget. Det har jeg lyst til å være med på, sier Lundemo til RBK.no. 

Vi har noen planer for han som han ikke vet om selv ennå.

— Kåre Ingebrigtsen

Tøff konkurranse

Lundemo har spilt for Lillestrøm de siste årene, men kontrakten med kanarifuglene går ut ved nyttår. Nå flytter han nordover for å ta opp kampen med Norges beste midtbanetrio. 

- Det er helt riktig. Jeg kunne ikke gått til en klubb med større konkurranse på midtbanen. Jeg vet det blir tøft, men jeg er forberedt på å jobbe hardt, komme i form igjen, så tror jeg jeg kan ta opp kampen, sier han. 

Lundemo trente med Rosenborg som 18-åring i 2012, men ble ikke tilbudt kontrakt den gangen. Nå er han tilbake og denne gange for å spille for Rosenborg til sommeren 2020.


- Han vet det ikke selv

Kåre Ingebrigtsen er godt fornøyd med sin første signering foran 2017-sesongen. 

- Marius er en meget godt fotballspiller, og til tross for sin unge alder har han mye erfaring fra Tippeligaen, sier RBK-treneren.

- Han har dominert for Lillestrøm i Tippeligaen, men har ikke spilt så mye som han har ønsket på grunn av skader. Men vi vet vi har et fantastisk medisinsk apparat og kommer til å få han i kanonform igjen. Marius er en spiller vi har store forventninger til, fortsetter han. 

Aktuell flere plasser

Lundemo har stort sett spilt sentralt på midten hele karrieren, men Ingebrigtsen avslører at de har alternative planer for 22-åringen. 

- Han spiller veldig bra sentralt, men så har vi noen planer for han et par plasser til som han ikke vet om selv ennå, sier Ingebrigtsen med et smil. 

- Han kan bli en meget god midtstopper for oss, sier Ingebrigtsen.


Marius Lundemo

  • Født: 11. april 1994

  • Posisjon: Midtbane

  • Høyde: 189 cm

  • Tidl. klubber: Lillestrøm, Bærum

  • U-landskamper: 13

Annonse fra Eliteserien: