Matchvinner fra 30 meter

Kapteinen med det avgjørende målet da Rosenborg tok en solid borteseier på Marienlyst Stadion.

Det var to lag som var godt forberedt på hverandre som sparket i gang hovedkampen i runde 7. Lagene klarte å stoppe hverandres angrepsspill den første halvtimen og få sjanser ble produsert.

Kampen behøvde noe ekstraordinært og det var akkurat det Mike Jensen bidro med etter 33 minutter. Fra 30 meter ladet han slegga og banket til. Treffet var veldig rent og Espen Bugge Pettersen fikk aldri hanskene nok bak ballen til å forhindre at skuddet ble til mål.

Fem minutter ut i andre omgang var det et nytt langskudd som skulle få publikum opp fra setene. Eirik Ulland Andersen banket til mot lengste kryss, men André Hansen var på plass med en solid redning.

Heller ikke andre omgang skulle publikum i Drammen bli overøst med sjanser, men de fikk se to lag med høy tenning og som begge ønsket å vinne. Men det var Rosenborg som hadde føringen og samtidig veldig god kontroll på mostanderen og vant 1-0, den fjerde seieren på rad i Eliteserien!

SØNDAG KOMMER RANHEIM TIL LERKENDAL. FINN BILLETTER TIL BYDERBYET HER.

Strømsgodset - Rosenborg (0-1) 0-1