Ny kontrakt for Faye

MARBELLA: Julian Faye Lund har skrevet under en ny treårskontrakt med Rosenborg.

Annonse:

19-åringen kom til Rosenborg for fire år siden og har skrevet under en ny treårskontrakt med klubben.

- Det er veldig fortjent at han har fått en ny kontrakt. Han har fulgt et løp til punkt og prikke siden han kom hit, og vi gleder oss til å følge ham videre, sier sportslig leder Stig Inge Bjørnebye.

Torsdag kveld undertegnet han og Faye Lund den nye kontrakten som strekker seg ut 2021-sesongen.

- Det føles bra. Jeg føler jeg har gjort jobben min de årene jeg har vært her og ser frem til å ta nye steg, sier Faye Lund.

Forventet at han tar opp kampen

Keepertalentet var på utlån til Levanger i fjor og fikk gode skussmål tross at laget dessverre rykket ned fra OBOS-ligaen. Nå ser han frem til å ta opp kampen med Arild Østbø og André Hansen og forberede seg mot sesongens store mål: U20-VM med Norge i sommer.

- Jeg ser muligheter her de neste tre årene. Mitt første mål er å kjempe meg inn i kamptroppen og ta ytterligere steg. Utviklingen jeg har hatt til nå, har vært veldig god. Keeperteamet kjenner meg godt og trenerne har troen på meg, så jeg ser frem mot tre nye år, sier Faye Lund.

- Det er kjekt at vi har fått forlenget med en ung gutt som er i bra vekst. Jeg forventer at han tar opp kampen og presser Arild og André, sier hovedtrener Eirik Horneland.

- Ingen bedre steder å være akkurat nå

Keepertrener Jørn Jamtfall har bare gode ord å si om sin elev.

- Det som gjør Julian så spennende, er at selv om han allerede er på et høyt nivå, er han veldig sulten på å lære. Han har veldig gode læremestere i André og Arild, sier Jamtfall.

- Jeg kom til klubben samme år som André Hansen og har jobbet veldig mye med ham. Han har hjulpet meg mye og jeg har lært mye av ham, Arild og resten av teamet. Det gjelder å ta med meg det jeg kan bruke selv gjennom min egen stil. Så må man ikke glemme at laget også er Norges beste, så man blir ordentlig testet på trening. Akkurat nå ser jeg ingen bedre steder å være enn i Rosenborg, sier Faye Lund.

Annonse fra Eliteserien: