RBK Fotball i ferien

Det blir en litt annerledes sommer på Lerkendal i år. Som en konsekvens av koronaviruset har vi sett oss nødt til å avlyse årets fotballskoler. Men nå har vi en erstatning på plass!

Annonse:

RBK Fotball i ferien (FIF) arrangeres i samarbeid med SpareBank 1 SMN. RBK FIF har trening for barn i alderen 8-14 år, på SalMar Banen på Lerkendal hver ukedag i sommerferien.

- Det er lenge siden vi har hatt de yngste fotballspillerne innom oss nå, og det ble ikke bedre av at vi så oss nødt til å avlyse årets RBK Fotballskole på Lerkendal. Nå har vi sammen med SpareBank 1 SMN fått åpnet påmelding til RBK FIF, noe vi tror blir en god erstatning for avlyste fotballskoler, sier leder i RBK Skolen, Mats Langmo Karlstrøm

Mange i RBK ble permitterte i mars, men flere er i jobb igjen for å få RBK FIF i gang.

- Det er viktig for Rosenborg å kunne tilby aktivitet i en periode hvor barnefotballen er litt roligere. Vi ønsker å ta vår del av ansvaret når det kommer til aktivisering av barn og unge, spesielt etter en tid hvor mange kanskje har vært mindre aktive enn vanlig.

FIF-treningene holdes hver ukedag i tiden 14.00-16.00, og man kan melde seg på akkurat hvilke dager man ønsker. Hver trening koster kun 100 kr.

- Vi håper at den lave prisen gjør at så mange som mulig besøker oss i løpet av ferien. Det skal være lav terskel for å melde seg på, samtidig som treningene skal være artige og utviklende. Vi stoler på at våre trenere leverer RBK-standard i hele sommer.

På spørsmål om det blir vanskelig å overholde smittevernreglene svarer han:

- Breddeklubbene har bevist i ukesvis at det er mulig gjennomføre artig og fornuftig fotballtrening for barn og unge, selv om reglene har vært strenge. Nå når retningslinjene åpner opp for mer normal trening, er jeg sikker på at RBK FIF vil leve opp til forventningene.

Les mer om RBK FIF og meld på her: https://www.rbk.no/rbkskolen/rbk-fotball-i-ferien

Annonse fra Eliteserien: