Rosenborg knuste Molde!

Rosenborg kjørte over Molde på Lerkendal og ga seg ikke før det sto 4-0!

Det var duket for storoppgjør på Lerkendal allerede i den andre hjemmekampen. Molde hadde fått en god start og kom til Trondheim som serieledere, men et heltent Rosenborg ønsket å vise at de var bedre.

18 minutter var spilt da Birger Meling ble spilt gjennom på venstresiden og la ut 45 grader til en umarkert Mike Jensen som banket til fra 12 meter, men RBK-kapteinen traff rett på keeper.

Nå var Rosenborg skikkelig i gang og presset Molde. Helland dro seg fri utenfor kanten av 16-meteren og la ballen på bakre stolpe. Der knuste Nicklas Bendtner sin oppasser i den påfølgende hodeduellen og headet ballen over hodet på keeper og i mål!

En knallsterk Nicklas Bendtner knuste sin oppasser og headet RBK i føringen. Senere brukte han sin slepne teknikk til å smelle inn sitt andre på volley!

Trykket fra Rosenborg fortsatte og Molde hadde nok med å forsvare seg. Gjestene ble stresset av RBKs høye press og da de gjorde feil ble de hardt straffet. Moldes venstreback skulle slå en pasning tilbake til keeper da kampuret rundet 30 minutter og Alexander Søderlund luktet hva som kom til å skje. RBK-spissen stupte frem, snappet ballen og trillet den kaldt forbi keeper til 2–0.

Molde holdt på å svare umiddelbart med en avslutning fra kloss hold, men da var André Hansen på plass med en feberredning og slo ballen like over tverrliggeren.

Rosenborg var minst like tent da de gikk utpå til andre omgang og kjørte på fremover. RBK kom til flere farlige muligheter, som enten ble beinet ut eller til hjørnespark. Og det var etter et hjørnespark at det tredje skulle komme. Vegar Hedenstad slo presist på første stolpe hvor Anders Ågnes Konradsen kom på et smart løp og stanget inn 3-0!

Men Rosenborg ga seg ikke med det. Igjen var Vegar EHedenstad involvert da han gikk på et flott løp i bakrom og slo hardt inn foran mål. Ballen løftet seg litt fra bakken, men Nicklas Bendtner brukte sin utsøkte teknikk og presset ballen ned i hjørnet! Dermed en herlig 4-0-seier mot Molde på Lerkendal!

Det er bare å sikre seg billetter i neste hjemmekamp mot Start 22. april med det samme! Billetter finner du her.

Rosenborg – Molde (2–0) 4–0