Signerte ny kontrakt med Rosenborg

André Hansen har signert en ny langtidskontrakt med Rosenborg.

Annonse:

Den nye avtalen strekker seg ut 2023-sesongen, som betyr at Rosenborg-keeperen har bundet seg til to ekstra år, etter at den forrige kontrakten gikk ut i 2021.

- Jeg ønsker først og fremst å gi et signal om at jeg ønsker å utvikle meg. Det synes jeg at jeg fortsatt gjør i Rosenborg Ballklub. Jeg ønsker å være med på å vinne ting, det gjør jeg også i Rosenborg Ballklub. Men jeg må være ærlig med de som følger klubben om at utenlandsambisjonene rokkes ikke ved at jeg skriver ny kontrakt. Men det legges til siden og jeg skal fokusere på det jeg kan gjøre noe med - det å fortsette å utvikle meg som målmann og bidra til at laget fortsetter med å oppnå suksess, sier André Hansen.

(Saken fortsetter under videoen)


Vil kjempe om titler

Hansen signerte for Rosenborg foran 2015-sesongen og nærmer seg 100 seriekamper for klubben. Dersom kontrakten fullføres vil han være i klubben i ni sesonger - minst.

- Det har vært en fantastisk reise så langt i mine fire år i klubben. Rosenborg har gitt meg det jeg ønsket, gjennom å være med å kjempe om titler og spille europeisk gruppespill. Det har jeg fått lov til å oppleve og det ønsker jeg å oppleve i fremtiden også. I norsk sammenheng, er det ikke noe bedre sted enn å være i Rosenborg, sier Hansen.

Sterkt signal

Sportslig leder Stig Inge Bjørnebye er svært glad for at Hansen har satt signaturen sin på en ny kontrakt med Rosenborg. 

- Det er sterkt signal fra André om at Rosenborg er klubben hvor han kan realisere sine ambisjoner som keeper. Vi er selvfølgelig veldig glade for at han har skrevet under på en ny kontrakt, sier Bjørnebye. 

Annonse fra Eliteserien: