Tagseth inn på laget

Edvard Tagseth erstatter Markus Henriksen i det som er én av tre endringer i RBKs lagoppstilling mot Brann.

Annonse:

Frostingen kommer inn på laget og erstatter en covid 19-syk Markus Henriksen. Tagseth utgjør Rosenborgs midtbane sammen med Per Ciljan Skjelbred og Kristoffer Zachariassen når Brann gjester Lerkendal.

Det er ikke den eneste endringen fra Viking-kampen for 16 dager siden. André Hansen sitter i karantene i Oslo etter på grunn av korona-restriksjoner og blir erstattet av Julian Faye Lund i mål. Vegar Eggen Hedenstad kommer inn på venstrebacken og henviser Pa Konate til benken.

Rosenborg - Brann er tradisjonelt en av norsk fotballs største klassikere, uansett tabellsituasjon. Tirsdagens oppgjør er mellom to lag i motsatte ender av Eliteserien, der Rosenborg jakter medaljer og europacup-spill, mens Brann kjemper for å unngå å bite nedrykksnegler langt inn i advent.

For å legge ekstra ingredienser i gryten, står tidligere RBK-trenerne Kåre Ingebrigtsen og Eirik Horneland på motsatt trenerbenk og møter sin tidligere klubb for første gang.

- Det så jeg ikke for meg. Det blir artig å se dem igjen, men det er ingen som ønsker at de kommer herfra med tre poeng. Utover det, så tror jeg kampen er mer spesiell for dem enn for oss, sier Erlend Dahl Reitan.

Rosenborg (4-3-3):

13. Julian Faye Lund

21. Erlend Dahl Reitan
4. Tore Reginiussen
15. Holmar Örn Eyjolfsson
2. Vegar Eggen Hedenstad

18. Kristoffer Zachariassen
20. Edvard Tagseth
5. Per Ciljan Skjelbred

11. Carlo Holse
9. Dino Islamovic
35. Emil Konradsen Ceïde

Benken: Tangvik, Hovland, M. Ceïde, Konate, Åsen, Wiedesheim-Paul, Adegbenro.

Kampstart er klokken 19.00. Kampen ser du på TVNorge.

Annonse fra Eliteserien: