DSC09957-edited-thomas_henningsen

Thomas Henningsen blir Rosenborgs første E-sport-utøver

Rosenborg utvider horisonten og tar steget inn i kompetitiv E-sport. Thomas Henningsen fra Lofoten blir klubbens første E-sportutøver i EA FC.

Annonse:

Thomas er 22 år gammel, og er en godt etablert EA FC-spiller (tidligere FIFA). Han startet å spille allerede som 8-åring, og har konkurrert siden 2019. I dag er han landslagsspiller, og har tidligere vunnet Eserien og NM. Målet for årets utgave av Eserien er klinkende klart – og det er «å vinne hele greia». I videoen under kan du bli litt bedre kjent med klubbens nye tilskudd.


Eserien vender tilbake

Årets utgave av Eserien er ikke den første. Etter tre års opphold vender Norges offisielle liga i EA Sports FC tilbake, og vinneren kvalifiserer seg til gruppespillet i Champions League og får i tillegg muligheten til å spille seg til en plass i verdensmesterskapet.

Du kan lese mer om Eserien og holde deg oppdatert på Rosenborgs resultater her.

Om Eserien

  • Eserien er Norges offisielle liga i FC 24 og en del av EA Sports Pro - EAs offisielle konkurranseøkosystem

  • Denne og kommende sesonger har helt åpne kvalifiseringer - hvem som helst kan kvalifisere seg

  • Fullt kampprogram med oversikt over streams finnes her: https://www.eserien.no/terminliste

  • Sluttspillet kan ses live på Off-Pitch Arena i Oslo eller på Twitch: https://www.twitch.tv/offpitchesports

  • Vinneren av eSerien belønnes med en plass i gruppespillet til eChampions League og en plass i Play-In til FC Pro World Championship

På lån fra Raufoss E-sport

Thomas har i den siste tiden representert Raufoss Fotball, og er på lån herifra for å representere Rosenborg. Raufoss har en bred merittliste i Eserien med 1 gull og 2 sølv på de tre siste rundene. Laget ble også norgesmestere i 2022. Rosenborg er takknemlig for å kunne låne Thomas til årets utgave av Eserien.

Et nytt ledd i Rosenborgs satsing på E-sport

Rosenborg lanserte tidligere i år en satsing på E-sport sammen med Jotunheimen E-sportsenter hvor vi etablerte Rosenborg E-sportakademi. Med Thomas på laget, får vi også nå en tilstedeværelse på det høyeste nivået i Norge.

Vi ønsker Thomas hjertelig velkommen om bord på laget, og ser frem til å følge hans kamp gull i Eserien 2024!

Annonse fra Eliteserien: