- Vi møter et topplag

Eirik Horneland gleder seg til å bryne seg på svensk motstand i generalprøven.

Annonse:

Mandag formiddag spiller Rosenborg sin siste oppkjøringskamp før alvoret starter førstkommende helg. Søndag reiser laget til Norrköping, der de svenske seriemesterne fra 2015 står på motsatt banehalvdel seks dager før seriestart.

-  Jeg forventer at vi ser bedre ut som et lag og leverer en stabil prestasjon. Vi møter et godt lag, så jeg tror det skal bli en spennende kamp, sier Eirik Horneland.

IFK Norrköping er tippet som en av gullkandidatene i Allsvenskan og viste prov på god vinterform med 3-1 mot Sarspborg 08 for én uke siden og 4-1 over en potensiell gullrival i Malmö.

- Det viser at vi møter et godt lag som er gode offensivt. Men vi skal ha fokus på oss selv og vår prestasjon. Som sagt ønsker vi å se mer stabile ut enn det vi har klart i de siste kampene, sier Horneland.

Rosenborg kommer fra tre strake kamper uten scoring og mandag er siste sjanse til å spille på seg selvtillit foran seriestarten kommende mandag.

- Vi går ikke rundt og er bekymret. Dette er gutter som har vært med på mye og er tøffe i hodet. Til nå i år har vi stått forholdsvis godt defensivt, men vi har ikke skapt nok sjanser. Men dette handler om helheten, sier Horneland.

IFK Norrköping - Rosenborg spilles mandag 25. mars klokken 13:00. Kampen ser du på Eurosport Player og Eurosport Pluss 1.

Annonse fra Eliteserien: