sesongkort-mobil

Sesongkort på mobil

Vi bruker TicketCo for kjøp av vårt sesongkort og billetter. Les videre for å få en oversikt over hvordan du kjøper sesongkort på din datamaskin eller telefon.

Fra datamaskin

 1. Klikk på linken her og følg trinnene under.
 2. Klikk på det feltet du vil sitte på, se oversikt over priser på høyre side av skjermen.
 3. Klikk på «Kjøp».
 4. Fyll inn nødvendig kontaktinformasjon og trykk på «Vennligst fortsett».
 5. Klikk på «Fullfør kjøp».
 6. Velg betalingsmåte og fyll in nødvendig informasjon.

Kjøp sesongkort på mobil

Ved å laste ned appen til TicketCo og opprette en profil kan du enkelt kjøpe sesongkort på Lerkendal og ha det tilgjengelig på mobilen din til enhver tid.  Om du ikke vil laste ned TicketCo sin app kan du kjøpe sesongkort på Lerkendal ved å bruke nettleseren på mobilen din og følge oversikten som er gitt om kjøp på datamaskin. Det vil se litt annerledes ut, men fremgangsmåten er den samme. 

Slik oppretter du profil på TicketCo og kjøper ditt sesongkort der

Vi anbefaler deg å opprette en bruker når du kjøper ditt sesongkort på TicketCo-appen. Du kan kun opprette bruker ved bruk av telefon eller nettbrett. 

 1. Åpne TicketCo i din nettleser på mobil eller nettbrett.
 2. Trykk «Hei! Logg på»
 3. Følg instruksjonene.

Fordeler

 • Billettarkiv hvor du alltid kan finne sesongkortet ditt og eventuelle andre billetter. 
 • Appen lagrer betalingsinformasjonen din på en trygg måte og slik at du enkelt kan kjøpe ditt neste sesongkort eller andre billetter. 
 • Du får en personlig kunde-kode som gjør gir deg tilgang på alle dine kjøp gjennom TicketCo uten å ha tilgang på app. Har du ikke tilgang på appen eller mobilen din kan du bare bruke koden for å komme deg inn på kamp.

Fysisk sesongkort

Når du bruker TicketCo er det ikke nødvendig med et fysisk sesongkort. Ved bruk av TicketCo vil du alltid ha tilgang på ditt sesongkort på mobil eller nettleser. Har du ikke dette tilgjengelig kan du også bruke kunde-koden du får når du oppretter en bruker på TicketCo. 

Vil du likevel ha et plastkort kan du bestille det på nett samtidig som du kjøper ditt sesongkort, det vil da bli sendt til deg i posten. Du kan også besøke Rosenborg Shop og kjøpe plastkort for kr 120,–

Mistet sesongkort eller billett? 

Om du har opprettet en bruker på TicketCo, slik vi anbefaler har du full tilgang på dine kjøpte billetter på app eller nettside. 

Har du andre spørsmål eller trenger hjelp til bestilling kontakt TicketCo på [email protected] eller [email protected].

Annonse fra Eliteserien: